Osobně mám Parrot 3200 LS a se symphony mp3 to funguje výborně a bez problémů, od aktualizace firmware a výměně telefonu (přechod na WP) to funguje, ikdyž je rádio vypnuté. Multifunkční volant ovládá pouze rádio, které na maxidotu napíše "phone" a to v podstatě stačí. Nechtělo se mi měnit tlačítka ve volantu...
Očividně máte problém v elektroinstalaci, když se Vám to chová nestandardně.
O1 + BL HF z F2
Moderátoři: šulda, Moderátoři
jn, to je jasné
Parrota i s unikou mi dával do vozu p. Čevela, mimochodem jedinýautorizovaný parrot v ČR, který řekl že umí napojit MF volant.
http://www.handsfree-parrot.cz/
Jenže parrot od toho dává ruce pryč. Podle vyjádření parrotu, vzniká tento rušivý signál přímo ve volantu. Vaša všechno kontroloval, chybu nenašel.
Parrota i s unikou mi dával do vozu p. Čevela, mimochodem jedinýautorizovaný parrot v ČR, který řekl že umí napojit MF volant.
http://www.handsfree-parrot.cz/
Jenže parrot od toho dává ruce pryč. Podle vyjádření parrotu, vzniká tento rušivý signál přímo ve volantu. Vaša všechno kontroloval, chybu nenašel.
Škoda Octavia 1.9 TDI
Felicia Pickup 1.9 TD
Audi Q7 4.2 TDI
Felicia Pickup 1.9 TD
Audi Q7 4.2 TDI
ale zpět k těm starším parrotům
já měl na začátku dva požadavky
1.) české hlasové vytáčení s aktivací z MF volantu
2.) přijmutí / odmítnutí hovoru z MF volantu
po několika letech používání bych rád ještě viděl jméno volajícího a ideálně na maxidotu
je tohle reálné na nějakém jiném parrotu, např. ten 3200 ?
já měl na začátku dva požadavky
1.) české hlasové vytáčení s aktivací z MF volantu
2.) přijmutí / odmítnutí hovoru z MF volantu
po několika letech používání bych rád ještě viděl jméno volajícího a ideálně na maxidotu
je tohle reálné na nějakém jiném parrotu, např. ten 3200 ?
Škoda Octavia 1.9 TDI
Felicia Pickup 1.9 TD
Audi Q7 4.2 TDI
Felicia Pickup 1.9 TD
Audi Q7 4.2 TDI
O jakých převodnících se bavíme? Je reálné sehnat někde použité? Chtěl bych si udělat lepší před stavu o ceně za jednotlivé funkce.Ladas píše:pár převodníků na can a ojebů a chodit by to mohlo ovšem upozorňuju že převodníky stály pomalu to co Columbus a HF dohromady!!!!
Co by stálo s origo jednotkou rozchodit
1. MF volant
2. Maxidot
Škoda Octavia 1.9 TDI
Felicia Pickup 1.9 TD
Audi Q7 4.2 TDI
Felicia Pickup 1.9 TD
Audi Q7 4.2 TDI
použité těžko a na převodník který by měl fungovat na maxidot z columbuse jsem se už vyprdnul protože to byla otázka za 10 s nejasným výsledkem ovšem možná by potom byl vidět i volající na maxíku 

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!