Felicia 1,9D Kouri a nejede
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Felicia 1,9D Kouri a nejede
Moje felda 1,9D prestala jet. Jede jen na ctvrt plynu a line.Kdyz pridam tak jen cerne huli a skoro nezrychluje.
Zkusil sem vyhodit hadici mezi vyduch filtrem a motorem, obejit naftovej filtr a porad stejny. Koukal jsem i jestli nepreskocily rozvody a ty sou nastaveny dobre. mel jsem venku vstriky na zkousecce a taky dobry. Chytne dobre, volnobeh dobrej ale nejede jen huli.
Nenapada vas cim to je?
Zkusil sem vyhodit hadici mezi vyduch filtrem a motorem, obejit naftovej filtr a porad stejny. Koukal jsem i jestli nepreskocily rozvody a ty sou nastaveny dobre. mel jsem venku vstriky na zkousecce a taky dobry. Chytne dobre, volnobeh dobrej ale nejede jen huli.
Nenapada vas cim to je?
-
- Aktivista
-
- Aktivista
-
- Aktivista
-
- Aktivista
-
- Přispěvovatel
-
- Aktivista
vstřik ani for ti to nedělá protože máš dobrý start
před vymontováním čeradla ho ale napoj napřímo do kanystru a zkus pojezdit
pokud ti to nepojede ani s čerpadlem přímo napojený na pětku nafty, nic nebrání sání, na adrese 41 se zobrazuje zátěžák O,4 až 4,7V startovací dávka i volnoběh je OK, ale pak auto hulí a nemá výkon, pamět si na nic nestěžuje
tak je čerpadlo ko, dávkovač paliva má mechanické potíže
před vymontováním čeradla ho ale napoj napřímo do kanystru a zkus pojezdit
pokud ti to nepojede ani s čerpadlem přímo napojený na pětku nafty, nic nebrání sání, na adrese 41 se zobrazuje zátěžák O,4 až 4,7V startovací dávka i volnoběh je OK, ale pak auto hulí a nemá výkon, pamět si na nic nestěžuje
tak je čerpadlo ko, dávkovač paliva má mechanické potíže