ahoj prosim o radu.Mam na O1 81kW ASV rok 04 problem.V nizssich otackach mi motor vyhodil chybu emise do dilny a sviti nepretrzite kontrolka motoru.Nezhasne ani po vypnuti motoru a znovu nastartovani ani po dopojeni baterie.Po kazdem startu sviti.Na diagnostice to psalo EGR tak jsem ho rozdelal a byla tam zaslepka tak jsme ji odstranil a par km klid.pote mesto ctvrt plynu a sup chyba je tam zas.Co myslite?dik
Naposledy upravil(a) octaviajedna dne 12 led 2016, 11:50, celkem upraveno 2 x.
hansdob píše:jedna bývá nahoře hned pod EGR (mezi tělem EGR a trubkou) a druhá dole mezi turbem a tou trubkou.
Jak ten problém vznikl?? Co jsi dělal?? Něco s řj?? Softem??
auto mam nove asi tyden.Vzniklo to hned prvni jizdu kdyz na to slapes nic ale jak to hudlam po meste tak to vyhodi chybu.ale auto jede porad stejne jen sviti ta kontrolka.zajel jsem ze elektrikarem Sverkym a ten mi vycetl ze to hazi EGR koukame a vidime zaslepku.je to motor co to jiz pozna a tak jsme ji vyndal a on mi EGR softwarove privrel.Po jezdeni par km chyba opet....
hansdob píše:jedna bývá nahoře hned pod EGR (mezi tělem EGR a trubkou) a druhá dole mezi turbem a tou trubkou.
Jak ten problém vznikl?? Co jsi dělal?? Něco s řj?? Softem??
auto mam nove asi tyden.Vzniklo to hned prvni jizdu kdyz na to slapes nic ale jak to hudlam po meste tak to vyhodi chybu.ale auto jede porad stejne jen sviti ta kontrolka.zajel jsem ze elektrikarem Sverkym a ten mi vycetl ze to hazi EGR koukame a vidime zaslepku.je to motor co to jiz pozna a tak jsme ji vyndal a on mi EGR softwarove privrel.Po jezdeni par km chyba opet....
hansdob píše:tak se koukni jestli tam není ještě jedna záslepka. pak se podívej jestli není kulička v hadičce ovládání EGR dávalo se to. Byl jsi U J.Svěráka??
ok kouknu.jojo byl jsem u nej jezdim k nemu dlouho...
hansdob píše:tak se koukni jestli tam není ještě jedna záslepka. pak se podívej jestli není kulička v hadičce ovládání EGR dávalo se to. Byl jsi U J.Svěráka??
ahoj dnes jsme sundal propojovaci trubku vyfuk-egr a zaslepka tam nebyla.hadicka pruchozi.Vyndal jsme tedy cely egr a sedlo a vse kolem silne zaneseny.po sundani hadice to tak nevypadalo ale jak byl cely egr venku tak to bylo vse videt.vsechno jsem vycistil a zatim dobry.budem videt dal....
tak chyba opet sviti a ne a ne zmizet.Behem jizdy po meste na nakup ctvrt plynu klidna jizda a piiip emise do dilny....tak nevim vykon je porad stejny jede jak strela akorat sviti kontrolka motoru...