O1 teče do auta
Moderátoři: šulda, Moderátoři
O1 teče do auta
neřešil někdo problém u Octavie 1 rok 2001 teče do auta v místě označeném na obrázku šipka ukazuje směr vytékání vody z toho prolisu je to u spolujezdce pod nohama díky za každou radu

je to z otvoru ventilátoru,už jsem to řešil.Podívej se na pylovej filtr,budeš ho mít uplně mokrej a na ventilátoru je taková kapsa,uplně plná vody.Más narušene to plastové torpédo,tu gumu,teče to přímo dovnitř.Vyměnit,nebo silikon nebo udělat kryt na pyláč
octavie tdi,81kw,ahf
octavie tdi 77kw pd-tdi fun 100kw
octavie tdi 77kw pd-tdi fun 100kw
-
- Nováček
Mně tekla voda přes plastovou šachtu pro svazek elektriky pod motorkem stěrače, hlavně to teklo k řidičovi, ale při náklonu přetekla i ke spolujezdci.
Vyndat stěrač, vytáhnout svatek co to jde, aplikovat silikon (v mým případě karosářskéj tmel) a vrátit zpátky. Akorát si dej bacha aby se nerozpojil konektor pro ŘJ. Pak jsem dlouho tápal proč mi motor v určitých otáčkách kope a proč se VAG nepřipojí k ŘJ motoru. Za zkoušku nic nedáš...
Vyndat stěrač, vytáhnout svatek co to jde, aplikovat silikon (v mým případě karosářskéj tmel) a vrátit zpátky. Akorát si dej bacha aby se nerozpojil konektor pro ŘJ. Pak jsem dlouho tápal proč mi motor v určitých otáčkách kope a proč se VAG nepřipojí k ŘJ motoru. Za zkoušku nic nedáš...
OI ASV, rv 2002, naj. cca 135tis. VW Jetta AABKD, rv. 2008 naj. 95tis. FII 1.4TDI BNV naj 180tis