Svítí pořád přední mlhovky na O1 při zapnutém zapalování???
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Svítí pořád přední mlhovky na O1 při zapnutém zapalování???
Svítí pořád přední mlhovky na O1 při zapnutém zapalování??? Přepínač na světla je vypnutý (sdružený) a pořád svítí kde je chyba v tom vypínači? Dík
-
- Aktivista
Dík za radu, svítí pořád jak zapnu zapalování, je to závada z čista jasna nikdy předtím to neudělalo. Co je svorka TFL? Denní svícení tam nikdy zapojeno nebylo. Dnes jedu za kamarádem a zkusím celej přepínač přehodit z jiného auta a uvidím.amater píše:A ked prepnes na parkovacky tak zhasnu? Ak ano tak vytihni vypinac svetiel a pozri ci nemas dorobenu prepojku na svorku TFL. Ak ano prepojku odpoj a mas po probleme. Ak nie, moze byt vadny spinac...
Měl jsem to celý rozkuchaný (přepínač) a vevnitř z jedné strany asi 6 měd plíšků a na druhé straně taky šest plíšků a nikde nic nápadně vyhřátého nebylo.FandaTDI píše:pokud je to alias denní, tak to bejvá ten spínač světel, jeden jsem rozebíral a bylo vidět, že jeden kontakt se trochu prohřál/zůstával viset... zkusil jsem očistit a napružit, ale jakou trvanlivost to bude mít těžko říct
-
- Aktivista
je to delší doba, já si to i fotil (ale možná to na foto taky nebude vidět, všiml jsem si toho až pak), ale vidět to bylo při nadzvednutí jedný z pacek blíž k tomu tišťáku, že ta "kontaktní kulička" byla trochu očouzená a až při podrobnějším zkoumání na dobrym světle jsem si všiml, že i ta měď kolem/u konce tý packy) je malinko "žlutější" ...
pašíkombi AFN B597
Tak jsem od kamaráda přehodil přepínač a vše bylo v pořádku. Rozkuchal sem teda ten můj znova a byl tam ochozený takový plastový kolíček takže na druhé straně toho bazmeku byl furt sepnut ten CU plech (na fotce není vidět je to foceno zevnitř) kterej měl bejt rozpojenej a proto to dávalo pořád proud do předních mlhovek. Udělal se novej kolík delší železnej z řebiku mázl sem to indulonou poskládal a maká to, asi největší slabina celého přepínače možná tak odcházej všechny tydle přepínače. Fotnul sem to a zvýraznil šipkou v kolečku, na foto tam už kolíček není (maj tam bejt dva) jeden kolíček je když povytáhnete přepínač dovnitř do kabiny (zapnutí mlhovek)a druhej kolíček když povytáhnete na druhé cvaknutí tak druhé mlhovky.