turbo kamna power píše:Starline baterie proč ne, ale pokud nemáš větší slevu v kelly, tak se mi zdá docela drahá, stejně tak kupovat nějaký pochybný baterie v supermarketu, to si raději za ty stejný peníze koupím baterii Varta nebo Bosch (s dvouletou zárukou) v jednom nejmenovaném obchodě v Letňanech
starline je varta
Hele, Sádra, to myslíš vážně? Máš to nějak ověřený? Jestli jo, tak do ní jdu, protože tak za 14 dní budu muset koupit novou baterku, půjdu na STK a v autě není žádná.
tempest píše:Tak to tam musíš mít mega slevu. Zajímavé, že tady Starline baterku každý chválí, ale na heureka.cz tam lidi píšou, jak je nekvalitní. Ale je tam záruka tři roky, tak do ní asi taky půjdu.
neplet si pojmy na kapacitu je záruka u všech baterií 6 měsíců
tempest píše:Tak to tam musíš mít mega slevu. Zajímavé, že tady Starline baterku každý chválí, ale na heureka.cz tam lidi píšou, jak je nekvalitní. Ale je tam záruka tři roky, tak do ní asi taky půjdu.
neplet si pojmy na kapacitu je záruka u všech baterií 6 měsíců
Tak na co je potom ta záruka tři roky? Když baterka nemá kapacitu, tak je prostě hotovo. Ty zbylé dva a půl roku je to na vady typu prasklý obal, netěsnící zátka atd.?
Starline by MĚLA být Varta. Varta se nikdy nebude chlubit, že dělá Starline baterky. Jeden rok to mohou být Varty, další rok Penrite a další rok se podepíše smlouva s Dong Ťongem.
Naposledy upravil(a) tempest dne 20 úno 2016, 21:34, celkem upraveno 1 x.
A na co drahou baterku?Jsou to všechno stejně šmejdy.Já jsem před dvouma rokama koupil do feldy vartu blue dynamic a je stejně po ní. Co dva dny nenastartuje.Tak jsem koupil nějakou noname se zatkama za defakto pár korun a uvidim jestli vydrží.Auto dobíjí dobře a ve feldě není nic co by ji mohlo vybíjet.Odběr jsem měřil a 0.02A.V traktoru mám nějakou noname co stála půlku značkové a drží už šest let.A kolikrát byla vybitá do mrtě aj tři dny protože někdo nechal zapnutý bošák...Před zimou doliju vodu dobiju naplno a na jaře přijdu a nastartuju.
Je to jako s děvkou, když dá každému, pověst nebude mít dobrou. Ale člověk se s ní potěší..Pověst ale pro dobrou firmu je základ, který se nemá promrhávat. Proto tomu nerozumím....Ale samozřejmě cena výrobku je alfou a omegou všeho, když firma postaví továrnu v tramtárii, chce ušetřit, aby uspokojila své dělníky doma a byla v plusu..Ale když má špatný dozor, lidé ve firmě lžou, kradou a připisují si hodiny, koupí si člověk šmejd..Jak to asi mají ošetřené v prvomontáži třeba ve Škodovce?Taky je to jen nálepka?
Ja som dal do feldy Topla Ca/Ca, mal som ju asi 6 rokov a potom som auto predal. V návode sa písalo o dobíjaní minimálne 14,2V. Po generálke celého dobíjania Bosch som pri zapnutých svetlách mal 14,3-4V. Auto jazdilo len občas cez víkend a baterku som externe dobíjať nemusel. Takže za mňa OK.
tempest píše:...Varta se nikdy nebude chlubit, že dělá Starline baterky.
Varta je taky nedela. Delaji je v Cesky Lipe v Johnson Controls na jednom pasu s ostatnima, akorat lepi jiny loga a prodavaji za jinou cenu. Varta, divize aku pro auta, uz davno nepatri Varte. Doby, kdy tomu tak bylo a ty baterky za neco staly, jsou nenavratne pryc.