Politicka situace ve svete

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
roman1648
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od roman1648 »

Co toto zase má být ??

http://www.novinky.cz/ekonomika/403129- ... rantu.html

Už a´t si konečně uvědomí, že oni ( no dobře, tak 99% z nich ) sem makat nepřišlo a už vůbec ne něco zachraňovat !!
Fakt se nechci dožít toho že se ženská s děckama budou bát vyjít na ulici aniž by je někdo otravoval, o nějakých bazénech,saunách atd ani nemluvě, vždy´t je to ve zprávách pořád
Já tam párkrát byl pracovně,by´t nedobrovolně a ty lidi jsou prostě hovada...to mi nikdo nevymluví :x
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

To zas nějací statistici přišli na to, že jelikož nám chybí pracovní síla/70000 dělníků/, takže imigranti je mohou nahradit. Ale nenapadlo je, že budou chtít pracovat možná jen náhodně..a že do slévárny asi nepůjdou...Jsou to výstřely z aurory..Teoretici v kancelářích s vysokým vzděláním a odpovídajícím platem přemýšlejí nad nesmrtelností chrousta.. :)
http://www.novinky.cz/zahranicni/amerik ... o-usa.html
Už to začíná...
nepropadat panice...
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

Jedno vim jiste ze me osobne a me podobnym to zadna pozitiva neprinese,naopak,a to ze stat usetri zminovanych X miliard taky hovno,pivo levnejsi nebude...
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Samozřejmě že ne, rozdávají se prachy každému, kdo si řekne, teď už budou otcové moci chlastat celý týden, až se jim narodí potomek..Ale až bude nějaká krize, která se vždy objeví po době blahobytu, prachy nebudou a za naši stovku si nekoupíš ani žvýkačku. Už dnes ti nestačí na natočené 3 Prazdroje..Makat se nechce, ale 50000 kč mít měsičně se považuje za jakžtakž dobrý plat..Jo rozdávat cizí peníze, to umí každý vůl, ale vydělat si je a žít bez dluhů to se dnes nenosí....V Čechách vládne pevnou rukou lidská blbost...A na tu není žádné očkování., takže blbost kvete. Podívejte se okolo sebe, kolik je u nás řepky....
nepropadat panice...
frantacech
Aktivista

Příspěvek od frantacech »

Saudský terapeut vypověděl o správné metodě bití manželky

Saúdský rodinný terapeut a psycholog Khaled al-Sakabi publikoval video o správném bití manželky. O tom ve středu, 11. května, informuje The Independent.

Více: http://cz.sputniknews.com/svet/20160511 ... z48QOqkIF4

(rofl) SA spojenec USA a north atlantic terrorist organization
ObrázekRUN With The BULLS And HUNT With The BEARS....
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Copak milovník ruských sadistů se podivuje, co umí ARABáši? A co Asad ,a soudruzi v Iránu , tam vládnou ženy? Spíš se zeptej na východě, jak se chovají k dětem a nejen k těm cizím..,
nepropadat panice...
Domecek
Aktivista

Příspěvek od Domecek »

[quote="jericho-3"]Samozřejmě že ne, rozdávají se prachy každému, kdo si řekne, teď už budou otcové moci chlastat celý týden, až se jim narodí potomek..Ale až bude nějaká krize, která se vždy objeví po době blahobytu, prachy nebudou a za naši stovku si nekoupíš ani žvýkačku. Už dnes ti nestačí na natočené 3 Prazdroje..Makat se nechce, ale 50000 kč mít měsičně se považuje za jakžtakž dobrý plat..Jo rozdávat cizí peníze, to umí každý vůl, ale vydělat si je a žít bez dluhů to se dnes nenosí....V Čechách vládne pevnou rukou lidská blbost...A na tu není žádné očkování., takže blbost kvete. Podívejte se okolo sebe, kolik je u nás řepky....[/quote]

postrádám v tom slintu, že za o můžou rudý svině, ty jsi nehulil?
ROMEK
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od ROMEK »

roman1648 píše:Co toto zase má být ??

http://www.novinky.cz/ekonomika/403129- ... rantu.html

Už a´t si konečně uvědomí, že oni ( no dobře, tak 99% z nich ) sem makat nepřišlo a už vůbec ne něco zachraňovat !!
Fakt se nechci dožít toho že se ženská s děckama budou bát vyjít na ulici aniž by je někdo otravoval, o nějakých bazénech,saunách atd ani nemluvě, vždy´t je to ve zprávách pořád
Já tam párkrát byl pracovně,by´t nedobrovolně a ty lidi jsou prostě hovada...to mi nikdo nevymluví :x
Vidím to podobne 2roky nazad ked nebyla taka migračna vlna sem byl za kámošem v Grecku/Atenách a tých černých tlam tam bylo teda hodne ale žadneho sem tam nevidel normálne pracovat treba v reštaurácii . Len chodili po namestí šmelili alebo tancovali /to im išlo asi najlepšie/ a žebrali po metre :(
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
frantacech
Aktivista

Pak jsou tu naši dřívější východoevropští „bratři“, obzvláště Poláci. Jejich hlavním zdrojem hrdosti je, že jsou nyní součástí NATO, a otevřeně to říkají. Vlastně připouští, že „se bojí Ruska, a proto se připojili k NATO“, takže vypadají jak jako idioti (nikdo v Rusku nevěří, že Rusko někdy někoho napadne), tak jako zbabělci (z ruského pohledu si „schovávání se za většího bratra“ nezaslouží naprosto žádný respekt). Takže pokud ukronacisté působí jako klauni, polští představitelé působí jako zbabělci a prodejné děvky.

typický ruský pohled na liberály:

Do třídy přijde nový učitel:
Jmenuji se Abram Davidovič, jsem liberál. A nyní se každý postaví a představí se, jako já.
Jmenuji se Máša, jsem liberálka…
Jmenuji se Péťa, jsem liberál…
Já Honzík, jsem Stalinista.
Honzíku, proč jsi stalinista?!
Moje máma je stalinistka, můj táta je stalinista, moji přátelé jsou stalinisti, a i já jsem stalinista.
Honzíku, a kdyby byla tvoje máma kurva, tvůj táta feťák, tvoji přátelé teplouši, co by si pak byl ty?
Pak bych byl liberál.

Sám, jako bývalý voják studené války, si dobře pamatuji, jak směšnou sovětská propaganda byla a jak ji nikdo nemohl brát vážně, ani na Západě, ani na Východě. Nyní se strany vyměnily a je to západní propaganda, která není nikde brána vážně (no, vyjma možná Polska a Pobaltí) a která nakonec poškozuje důvěryhodnost Západu.

http://zvedavec.org/komentare/2016/05/6 ... -stylu.htm
frantacech
Aktivista

Suchoje a Migy vyrážejí na Američany

http://www.eurasia24.cz/vojenstvi/674-s ... -americany
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

:D :D
to je prdel, Rusko je totiž těžký recidivista, který měl být ve vězení na doživotí, což samozřejmě nejde. Ale jeho sousedé naskočili na to, že při krachu se polepší a bude se chovat jako civilizovaný národ. Bohužel vraždění, loupení, obsazování cizích území a touhu vládnout světu jej nepřešlo.A sousedům to konečně došlo, že desperát je pořád desperátem, ať mele co chce. Dokazuje to dnes a denně, tihle parchanti milují zbraně a moc...Poláci si na ně vždy vzpomenou, když jdou na hrob ,/ pokud Rusové vraždili na místě/, nebo když se podívají na zeď, kde mají fotku svého otce, matky, dědečka nebo dítěte zavražděného ruskou soldateskou...Je třeba si položit otázku, proč jsou Poláci v uskupení NATO a ne v uskupení-podřízenosti ruských ozbrojených sil, když jim přitom Němci udělali tolik svinstva...A proč nechtějí mít s benzinovou pumpou s přidruženou výrobou zázračných zbraní na východě nic společného...Že by byli tak pomýlení a spletli si světové strany? Spíš je to tak, že desperát pláče, mě nemá nikdo rád...A přitom dělá vše, aby se to nikdy nezměnilo. Prostě zvyk je železná košile a oni prostě jinou nemají ti rusáčci...
nepropadat panice...
frantacech
Aktivista

emericti kosmonauti s plenami vcil v drubezarne
(rofl) ... holt pokrok nekze zastavit

Oxfam: Zaměstnanci amerických drůbežáren nesmí ani na záchod, nosí pleny

Zaměstnanci několika velkých drůbežáren ve Spojených státech pracují v atmosféře strachu a nemohou si udělat přestávku ani na toaletu. Někteří z nich kvůli tomu nosí pleny, uvedla ve své zprávě charitativní organizace Oxfam.

http://www.novinky.cz/ekonomika/403422- ... pleny.html

(rofl) a tak to ma byt, to by bylo aby jsme ten kapitalismus s pomoci plen nevybudovali :-D
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Tak už víš, proč jsou tak daleko před Ruskem, v Rusku tam si můžou odběhnout kdykoliv kamkoliv, ale bohužel to většinou nestihnou a pleny by právě potřebovali..Jsou posraní až za ušima, aby je nečapli hlídači schválených dějin Ruska a SSSR a neřekli něco, co věrchuška trestá..Ve státě ovládaném tajnou službou si musíš dávat pozor na všechno.. Teď mají průser s dopingem a Putin se mračí/což je velmi nebezpečné/ a to ne kvůli tomu,že ruští sportovci dopovali, ale proto, že se to provalilo a hlavní dopingový expert to vykecal , odjel do USA a nechce se mu domů, protože ví, co jej čeká...Protože ruští soudruzi by měli ty medaile vrátit, samozřejmě ne kvůli tomu, že je mají podvodem, což Rusům samozřejmě nevadí, jejich stát je na něm založen, ale kvůli ostudě , která tím propukne..I hlupáci by se totiž mohli zamyslet, zda v tom Rusku není opravdu něco shnilého...Svět už začal kreslit plány podle speciálních vojenských ruských vozidel, které automaticky zavřou dveře, když se zhasne motor...Což je geniální drobnost, důležitá v boji, kdy mohou zastavit motor u vojenského džípu a mohou začít ihned střílet beze strachu, že jim někdo do auta vleze.....Západní konstruktéři zvažují implementaci této geniality do vozidel NATO, aby Rusko nemělo náskok. :D
nepropadat panice...
frantacech
Aktivista

Poprava dvoch vyjednávačov YPG, jedna z nich žena, 16. 5. v Azzaze umiernenou FSA ... podporovanou USA. Mali údajne prísť vyjednať regionálnu mierovú dohodu medzi kurdskou frakciou YPG a povstaleckými skupinami FSA.

https://youtu.be/hpPKa1yNkLE
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Vám v Rusku vadí poprava ženy? Co tak najednou? Kdyby jste ji popravili vy, ani by jste nehnuli brvou. Ženy byly velmi často objektem mučení, odebrání dětí a často likvidace. Nedělejte najednou ze sebe nějaké humanisty, to není váš styl a nikdo vám to neuvěří...
nepropadat panice...
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“