Komorový výfuk(expanzni komora za turbem)
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
Nemohu to najit, nicmene, kdysi to meril Andre a mluvil na spodku o nejakych +-30Nm. ... ale to bych si nerad vymyslel, nebyl jsem u toho a nevim, co tam vlastne spachal.
Mimochodem, drive jsem opravdu neumel pojmenovat (nikoli popsat) k jakemu efektu tam dochazi, nicmene, nyni uz to vim ale rikat vam to nehodlam a pokud by chtel nekdo oponovat, tak necht si prostuduje toto tema a pochopi proc.

Jedine, co vam mohu poradit je, ze to funguje. Fakt, ze to funguje je napriklad patrny z vysledku meho projektu, staci se podivat na grafy a videa, aby clovek videl, jak i na motoru v objektivne velmi spatne kondici a s velkym turbem je tam velice slusny spodek a rychla odezva.

Mimochodem, drive jsem opravdu neumel pojmenovat (nikoli popsat) k jakemu efektu tam dochazi, nicmene, nyni uz to vim ale rikat vam to nehodlam a pokud by chtel nekdo oponovat, tak necht si prostuduje toto tema a pochopi proc.

Jedine, co vam mohu poradit je, ze to funguje. Fakt, ze to funguje je napriklad patrny z vysledku meho projektu, staci se podivat na grafy a videa, aby clovek videl, jak i na motoru v objektivne velmi spatne kondici a s velkym turbem je tam velice slusny spodek a rychla odezva.

TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
-
- Aktivista
Ver nebo ne, nejsi prvni kdo se tu pta - odpoved si najdiVesnican píše:Foreste, proč se nenecháš zaměstnat od výzkumáku motorů třeba vw? Konečně bys jim ukázal, jak se to má dělat a ještě by byli vždycky napřed. Tak jako to teď ukazuješ nám.![]()
![]()

TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 

-
- Aktivista
Priznani je polehcujici okolnostVesnican píše:Přiznám se, že jsem to ani nepokoušel hledatTak nám prozraď alespoň čím se živíš?

Netreba nejak moc resit, staci, kdyz Ti reknu, ze me zivi "huba" (obchod), ne?

Zel, odmalicka me to tahne k technice a remeslu ale podridil jsem se rozhodnuti rodicu a potrebam byvale rodinne firmy, takze jsem ekonomicky vzdelany, coz Ti dava odpoved na Tvou predchozi odpoved: absence technickeho vzdelani podlozeneho nejakym vystupnim potvrzenim ze skoly a zivnostenske opravneni na kovovyrobu/zamecnictvi by jim nestacil

Nemam potrebu sve soukromi zbytecne odhalovat (zvlaste, pokud se to netyka tematu) takze doufam, ze je pro Tebe ma odpoved dostatecne uspokojujici.

máš samozrejme pravdudolar100 píše:podla mna by to mohlo mat lepsi nabeh... Zaujimave by to bolo odmerat ci by sa to ukazalo v cislach

ale úprimne, na brzdu sa mi peniaze nechce dávať, stačí mi či to ide alebo nie...
a masturbovať nad tým že mám woow 2xx koní naozaj nepotrebujem

Sharan 05 85kw gtb1756 kadle kadle poww kadle kadle poww