Komorový výfuk(expanzni komora za turbem)

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
dolar100
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od dolar100 »

Neporovnatelny rozdiel- trosku rozved...
Mercdes C cdi
johnyM128
Přispěvovatel

Příspěvek od johnyM128 »

ide to lepšie - lepšie to dýcha :D :D :D

samozrejme všetko je pocitové :D
Sharan 05 85kw gtb1756 kadle kadle poww kadle kadle poww
dolar100
Aktivista

Příspěvek od dolar100 »

podla mna by to mohlo mat lepsi nabeh... Zaujimave by to bolo odmerat ci by sa to ukazalo v cislach
Mercdes C cdi
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Nemohu to najit, nicmene, kdysi to meril Andre a mluvil na spodku o nejakych +-30Nm. ... ale to bych si nerad vymyslel, nebyl jsem u toho a nevim, co tam vlastne spachal.

Mimochodem, drive jsem opravdu neumel pojmenovat (nikoli popsat) k jakemu efektu tam dochazi, nicmene, nyni uz to vim ale rikat vam to nehodlam a pokud by chtel nekdo oponovat, tak necht si prostuduje toto tema a pochopi proc.
Obrázek

Jedine, co vam mohu poradit je, ze to funguje. Fakt, ze to funguje je napriklad patrny z vysledku meho projektu, staci se podivat na grafy a videa, aby clovek videl, jak i na motoru v objektivne velmi spatne kondici a s velkym turbem je tam velice slusny spodek a rychla odezva.
Obrázek
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Vesnican
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vesnican »

Foreste, proč se nenecháš zaměstnat od výzkumáku motorů třeba vw? Konečně bys jim ukázal, jak se to má dělat a ještě by byli vždycky napřed. Tak jako to teď ukazuješ nám. :) :) (offtopic)
Dovoz aut ze zahraničí.
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Vesnican píše:Foreste, proč se nenecháš zaměstnat od výzkumáku motorů třeba vw? Konečně bys jim ukázal, jak se to má dělat a ještě by byli vždycky napřed. Tak jako to teď ukazuješ nám. :) :) (offtopic)
Ver nebo ne, nejsi prvni kdo se tu pta - odpoved si najdi ;)
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Vesnican
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vesnican »

Přiznám se, že jsem to ani nepokoušel hledat :roll: Tak nám prozraď alespoň čím se živíš? ;)
Dovoz aut ze zahraničí.
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Vesnican píše:Přiznám se, že jsem to ani nepokoušel hledat :roll: Tak nám prozraď alespoň čím se živíš? ;)
Priznani je polehcujici okolnost ;)

Netreba nejak moc resit, staci, kdyz Ti reknu, ze me zivi "huba" (obchod), ne? ;)

Zel, odmalicka me to tahne k technice a remeslu ale podridil jsem se rozhodnuti rodicu a potrebam byvale rodinne firmy, takze jsem ekonomicky vzdelany, coz Ti dava odpoved na Tvou predchozi odpoved: absence technickeho vzdelani podlozeneho nejakym vystupnim potvrzenim ze skoly a zivnostenske opravneni na kovovyrobu/zamecnictvi by jim nestacil :D ... takze si tento "ustupek" kompenzuji v ramci hobby, kteremu davam stale vice a vice (at uz samostudiem predevsim zahranicnich materialu nebo v ramci ruznych realizaci) ... a vez, ze i v ramci tohoto "amaterskeho" pristupu nachazim funkcni reseni ktera prekvapuji.

Nemam potrebu sve soukromi zbytecne odhalovat (zvlaste, pokud se to netyka tematu) takze doufam, ze je pro Tebe ma odpoved dostatecne uspokojujici.

Vesnican
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vesnican »

Díky, myslel jsem si to :)
Dovoz aut ze zahraničí.
johnyM128
Přispěvovatel

Příspěvek od johnyM128 »

dolar100 píše:podla mna by to mohlo mat lepsi nabeh... Zaujimave by to bolo odmerat ci by sa to ukazalo v cislach
máš samozrejme pravdu :D

ale úprimne, na brzdu sa mi peniaze nechce dávať, stačí mi či to ide alebo nie...

a masturbovať nad tým že mám woow 2xx koní naozaj nepotrebujem :D
Sharan 05 85kw gtb1756 kadle kadle poww kadle kadle poww
dolar100
Aktivista

Příspěvek od dolar100 »

Aha jak povíš
Mercdes C cdi
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“