Ahoj klucííí,chci se zeptat.Chci si koupit Golfa 4 kombi v dieselu.Ale zajímá mě,jaké máte zkušenosti s motorem 1.9 TDI 81 kw a 85kw,tedy PDéčko.Slyšel jsem že PD je docela hlučné a případná oprava motoru je nákladná.Má to někdo z Vás?O 66kw neuvažuju.
Moc díky za Vaše názory
Vaše názory
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- reesha
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vaše názory
na PD je všechno drahý, tak tak.Deivid píše:Ahoj klucííí,chci se zeptat.Chci si koupit Golfa 4 kombi v dieselu.Ale zajímá mě,jaké máte zkušenosti s motorem 1.9 TDI 81 kw a 85kw,tedy PDéčko.Slyšel jsem že PD je docela hlučné a případná oprava motoru je nákladná.Má to někdo z Vás?O 66kw neuvažuju.
Moc díky za Vaše názory
Pokud je výrazný cenový rozdíl mezi 66kW a 81kW, kup 66kW, a uprav ho (jen tryskami z něj uděláš 81kW a víc). Stejně jsou to identické motory.
- Pepe Karita
- Přispěvovatel
Jestli ti stačí něco kolem 85kW kup určitě 66kW. Koupíš levněji s lepší výbavou a pak pouze výměna trysek a O.K. Trysky koupíš starší kolem 2000Kč. Ale samozřejmě záleží kus od kusu. Tak ať to výjde!
VW GIV ASZ, Frateli RACE 783, GTxxxxV - skládačka, FMIC, 60mm straight-through exhaust, jednohmota 240mm SACHS RACE, TDIfun HI-TECH software 300+PS, 1/4 míle 13,178s
čus ! mám GIV vároše 66kw tdi -za dobré služby ho odměním vstřiky , ale i tak to jede dost slušně a ůdržba ? s ohledem na ceny a pracnost v pohodě.
jinak jak píše TDI POWER radši lepší výbavu a poléčit motor než holobrádka apak tam všechno dobastlovat. Samozřejmě je to jen a jen tvoje volba - tak ať to klapne 

MARTEX ALH upgrade ASV + special switcher ECU 115/157PS - zlatá kára
BXE paštika