Zmizeni chladici kapaliny 1.9 tdi 96kw
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Pořádně do sucha otři expanzku, víčko a okolí, pak tomu zase někde nalož a jakmile bude kolem nádobky mokro, tak to bude těsnění pod hlavou. Kolik to má najeto?
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 

MirekX: expanzka je sucha a cista. zachcany je to az uplne dole u napravy ale tam nedosahnu ani nejak ze zvrchu nevidim. Musim pod auto.
Najeto to ma podle PC 190 000 km , jestli pravych ci ne nevim(spis ne,jak to tak bejva
)) . Je to dotazeny z Nemecka po prvnim majiteli. Vzhledove jinak krasne zachovaly jak interier, tak exterier , i motorova cast.
Najeto to ma podle PC 190 000 km , jestli pravych ci ne nevim(spis ne,jak to tak bejva

a je to zachcaný dole v místě kde je expanzka? Tzn. mohlo se to tam dostat kdyby to plivalo vodu z víčka ?
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 

Tak jsem čekal, jestli se nedozvím něco nového, ale nic, co bych nevyzkoušel. Mám stejný problém jako Lukynaco, taky u Passata 96 kW. Nejhorší je, že se to děje naprosto bez pravidel, náhodně a nevyzpytatelně. V zimě za mrazů najednou bez kapaliny, v létě, za třicítek to drží jak přibité a pak najednou zastavím a za půl hodiny je pod autem louže a prázdná expanzka. A není vidět odkud to teče. Kdyby to utíkalo pomalu, tak budiž. Ale například při jízdě na jeden zátah 2600 km do a z Francie nic a druhý den po jízdě 10 km bez kapaliny. Vzdal jsem to a vozím sebou G12 a destilku a dolívám na střídačku. Naštěstí to je v průměru tak 2x do měsíce, tak se to dá přežít. Jo taky jsem dával, mimo jiné, novou expanzku. 

VW Sharan
1.9 TDI PD
1.9 TDI PD
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
tak isto ako u všetkých iných áut,hadice dole z radiatora,natrepat ho octom,a preplachovat vrenou vodou ked ocot urobí svoju prácu..možností a spôsobov je veľa.niekto tam vopchá hadicu zahradnú atď..by si sa čudoval čo odtial vie vybehnúť.
Mitsubishi Lancer EVO VIII 366kw 670NM
Mitsubishi Lancer EVO IV 242kw
Mitsubishi Outlander 2.2DID
Mitsubishi SpaceStar 1.3MPI
VW T5 lift T6 140kw
Škoda Superb 2.0TDI 4x4
Mitsubishi Lancer EVO IV 242kw
Mitsubishi Outlander 2.2DID
Mitsubishi SpaceStar 1.3MPI
VW T5 lift T6 140kw
Škoda Superb 2.0TDI 4x4
-
- Přispěvovatel
Najskor natlakovat, ci neni niekde dierka a neotvori sa pri vacsom tlaku. Podla popisov by som to tak videl. Ak sa nic neobjavi, tak test na CO vo vode, ten spolahlivo odhali prienik plynov. Tieto dve veci su nizke cenove polozky, k tomu mozno kupit nove viecko expanzky, taktiez drobnost…
Ak je unik, tak tymi dvomi testami sa musi najst, aspon tu opisovany problem.
Ak je unik, tak tymi dvomi testami sa musi najst, aspon tu opisovany problem.
Ahoj, tak jsem zkusil nejdřív odvzdusnit, ale nic z něho nestrika, netece. Obě hadice co do radiatoru vedou jsou horký, ale po stáhnutí te hadice s tou tečkou za běhu motoru se nic neděje. Takže bude nejspíš zabetonovanej. Jde mi o to, když sundam obě ty hadice a napojim na radiator další dvě a jednou stranou budu vyplachovat a druhou dam třeba do kybla jestli to budu dělat spravne. Nechce se mi ho tahat celej ven. Díky za raduUchoTD píše:tak isto ako u všetkých iných áut,hadice dole z radiatora,natrepat ho octom,a preplachovat vrenou vodou ked ocot urobí svoju prácu..možností a spôsobov je veľa.niekto tam vopchá hadicu zahradnú atď..by si sa čudoval čo odtial vie vybehnúť.
Tak jelikoz mi rano zamrzla nafta ,tak sem nenastartoval tim padem auto stoji uz cele 3 dny..(ted du startovat prez kabely a hle v expanzce je cca cm pryc pod ryskou) takze to musi nekde nekudy tyct ,coz mi udelalo radost
) zejtra jedu ke znamymu na dilnu tak to dam na zvedak a uvidim. "doufam ze neco uvidim kdyz auto bude zalyskany od tech sracek co sou na silnicich"

Zdarec borci, tak jsem dnes proplachl ten radiator, prace i s odvzdusnenim tak hodka a půl. Po pruplachu to topí jak blázen, ale porad v tom bublá, ale to nějak neresim. Byla v radiatoru rez, tak počítám s tim,ze si to možná budu muset zopakovat, jestli se ještě něco usadí, ale už vím jak na to, tak to nebude tak strašný.