golf V

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

proam
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od proam »

chalosi dik za pripomienky. ako zistim, ze ten kruzok pod volantom je v spravnej polohe ako ma byt a nieje potoceny. alebo ako sa nastavuje do tej spravnej polohy.
dream7000
Aktivista

ten kruzok

Příspěvek od dream7000 »

je na bag, klakson a prip. multifunkcny volant , na os ho inak nenasadiš, ale ak ho niekto pretočil, musíš len rozpočítať otáčky a rozdeliť, inak dôjde k pretrhnutiu pri maximálnom raide do niektorej strany, ale inak si myslím že ten krúžok na tie tvoje chyby vplyv nemá, skor nasadenie volantu na rysky, alebo geometria, teda jazda rovno.....pozri sa do VIS a nastavenie servoriadenia a snimacov s nim spojenych
pipx
Přispěvovatel

Příspěvek od pipx »

snimac je rovnaky ja som pisal ze tie kruzky su dva druhy a navzajom su rozdielne . a ked tam neni ten spravny nikdy to nastavenie neurobis. Na tom kruzku su inak tie vystupky.
pipx
Přispěvovatel

Příspěvek od pipx »

nemas tam koniec tych zavad . Je tam snimac uhlu rizeni vadny alebo snimac uhlu rizeni spatne zakladni nastaveni ?
proam
Přispěvovatel

Příspěvek od proam »

pipx píše:nemas tam koniec tych zavad . Je tam snimac uhlu rizeni vadny alebo snimac uhlu rizeni spatne zakladni nastaveni ?
to bolo vsetko co tam napisalo. viac k tomu snimacu nebolo popisane
proam
Přispěvovatel

Příspěvek od proam »

chalani, ja som to sice este nemal rozobrane, ale podla toho obrazku na prvej strane je snimac uhlu natocenia pod cislom 5 , a ten kruzok pod cislom 4 ,takze su to uplne rozdielne veci. jedine, ze by tieto dve casti do seba zapadli a snimac by snimal natocenie toho kruzku. tak ako to vlastne je?
pipx
Přispěvovatel

Příspěvek od pipx »

Obrázek

toto je snimac uhlu su tam optto cleny a na kruzku su vystupky ktore pri toceni volantom prerusuju luce a tym sa meria uhol natocenia. Snimace su rovnake kruzky su rozdielne maju ine vystupky .
pipx
Přispěvovatel

Příspěvek od pipx »

mam aj kruzok aj by som ho nafotil ale je spolu s packamy aj rj stlpiku . je to komplet
pipx
Přispěvovatel

Příspěvek od pipx »

Obrázek

pozri na cislo kruzku . a pozri vo vagu rj stlpiku riadenia a posli mi to poviem ti ci je to ok.
proam
Přispěvovatel

Příspěvek od proam »

diky diky pipx. konecne som sa dozvedel suvislost medzi tymito dvoma vecami. az sa k tomu autu dostanem opisem tie cisla.
proam
Přispěvovatel

Příspěvek od proam »

ten stierac stale nefunguje. spinac na kapote dobry. merane hodnoty v stlpiku riadenia dobre - packa reaguje, ale v centralnej elektrike pokial dam akcne cleny tak mi nezapne stierac a aj v meranych hodnotach pise ze VYP. stale sa mi vsak objavuje chyba:
Nalezena 1 chyba:
02071 - mistni datovy BUS
004 - zadny signal / komunikace
neviem ci by to mohlo mat suvis s tymi stieracmi.
okob
Přispěvovatel

Příspěvek od okob »

proam píše:ten stierac stale nefunguje. spinac na kapote dobry. merane hodnoty v stlpiku riadenia dobre - packa reaguje, ale v centralnej elektrike pokial dam akcne cleny tak mi nezapne stierac a aj v meranych hodnotach pise ze VYP. stale sa mi vsak objavuje chyba:
Nalezena 1 chyba:
02071 - mistni datovy BUS
004 - zadny signal / komunikace
neviem ci by to mohlo mat suvis s tymi stieracmi.

Take mi nejdou sterace a pise mi to stejne chyby.Uz jsi to opravil???Vis cim to je?Dik
Rocky442
Sběrač informací

Příspěvek od Rocky442 »

vyriesil si stierace ?co to bolo?
passat 1.9TDI PD 96KW
VAG 805
vag comander 1.4
dream7000
Aktivista

Příspěvek od dream7000 »

skus druhy motor stieracov pripojit.....ale trapil som sa s jednym autom a nakoniec predratý kablik o kaslik baterky.....kua taka mala bodka predrala izolaciu a zelenina /oxid/urobila svoje
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“