golf V
Moderátoři: šulda, Moderátoři
ten kruzok
je na bag, klakson a prip. multifunkcny volant , na os ho inak nenasadiš, ale ak ho niekto pretočil, musíš len rozpočítať otáčky a rozdeliť, inak dôjde k pretrhnutiu pri maximálnom raide do niektorej strany, ale inak si myslím že ten krúžok na tie tvoje chyby vplyv nemá, skor nasadenie volantu na rysky, alebo geometria, teda jazda rovno.....pozri sa do VIS a nastavenie servoriadenia a snimacov s nim spojenych
ten stierac stale nefunguje. spinac na kapote dobry. merane hodnoty v stlpiku riadenia dobre - packa reaguje, ale v centralnej elektrike pokial dam akcne cleny tak mi nezapne stierac a aj v meranych hodnotach pise ze VYP. stale sa mi vsak objavuje chyba:
Nalezena 1 chyba:
02071 - mistni datovy BUS
004 - zadny signal / komunikace
neviem ci by to mohlo mat suvis s tymi stieracmi.
Nalezena 1 chyba:
proam píše:ten stierac stale nefunguje. spinac na kapote dobry. merane hodnoty v stlpiku riadenia dobre - packa reaguje, ale v centralnej elektrike pokial dam akcne cleny tak mi nezapne stierac a aj v meranych hodnotach pise ze VYP. stale sa mi vsak objavuje chyba:
Nalezena 1 chyba:
Take mi nejdou sterace a pise mi to stejne chyby.Uz jsi to opravil???Vis cim to je?Dik