Aký Program na vyčítanie máp s ECU
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Aký Program na vyčítanie máp s ECU
Pozdravujem chalani poradte program ktorým môžem vyčítať Mapu s ECU, neni nejaký Univerzál ? na Ford,Peugeot, group VW, BMW, mercedes, Ďakujem. Winols som si zaobstaral teraz by som si chcel aj nejaký flasher ďakujem za rady.
A preco nie? Nic sa nevylucuje....dreizig5 píše:tak že bys chtěl,aby to vyčetlo uplně všechno,a stálo to 50usd že???
Octavia 1 Elegance rv2003 ASZ TDI PD 96kW M6 96500km
Kupena v maji 2003
/contitech rozv pri 90500 po 11 rokoch/
spotreba tempomat 140 plne auto 5.6 displej=realita
dlhodoba spotreba 5.1
spotreba pri 80 4.2L/100km
Kupena v maji 2003
/contitech rozv pri 90500 po 11 rokoch/
spotreba tempomat 140 plne auto 5.6 displej=realita
dlhodoba spotreba 5.1
spotreba pri 80 4.2L/100km
galletto , kess, Ktag.... nejake EU klony alebo lepsiu cinu..avšak bez patričnych vedomosti najskor kupis rozsypany činsky klon ktory cinan robil na nočnej smene a zabije to kazdu 3tiu jednotku pri zapise.
Inak pri klonoch ako tu už bolo spominane, si jednou nohou v ..... Tiez nemam origo, malokto ma origo...ale treba vediet co si mozes s tym dovolit a rozmyslat 3x do coho sa pustis a ci to mas ako vyriesit ked to zabijes.
Inak pri klonoch ako tu už bolo spominane, si jednou nohou v ..... Tiez nemam origo, malokto ma origo...ale treba vediet co si mozes s tym dovolit a rozmyslat 3x do coho sa pustis a ci to mas ako vyriesit ked to zabijes.
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing." Edmund Burke
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Tohle miluju, jen si tady sáhněte do svědomí jak jste začínali, všichni 100%na origo
Já tedy jsem asi výjimka začínal jsem na cinskejch klonech a postupně jsem si vydělal na origo a ze by mě padala jedna ze tří jednotek , to Teda ne,spis ze stovky jedna.
Teď mám origo a stejně na edc 15ctky používám obyčejný kabel a funguje.
Když holt padne ,tak pájka a trochu zdržení.
Jestli to chceš jen pro sebe a hrát si,kup si klidně činu, jinak je to dráha hračka, když ti padne tak klidně napiš, opravím ti jí, nebo vrakac, Edc15 koupíš za 1000Kc a Edc16 cca 3000Kc

Já tedy jsem asi výjimka začínal jsem na cinskejch klonech a postupně jsem si vydělal na origo a ze by mě padala jedna ze tří jednotek , to Teda ne,spis ze stovky jedna.
Teď mám origo a stejně na edc 15ctky používám obyčejný kabel a funguje.
Když holt padne ,tak pájka a trochu zdržení.

Jestli to chceš jen pro sebe a hrát si,kup si klidně činu, jinak je to dráha hračka, když ti padne tak klidně napiš, opravím ti jí, nebo vrakac, Edc15 koupíš za 1000Kc a Edc16 cca 3000Kc
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Nóó psal jsi ze z Edc 17 se můžu jít vyfotit, ja jsem téma nezakladal, takže si narážel na mě!HanZ píše:Chytrému napověz...
Tady neřešíme co dělám já, ale jak překoná OTP v jednotce z vrakáče, až klientovi umrtví jednotku.
Jak překoná OTP už nemusí být ani můj ani tvůj problém. Je svepravnej! !!
Přečti si pořádně co píšu . "Jestli to má pro sebe na hraní "