Aký Program na vyčítanie máp s ECU
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Aký Program na vyčítanie máp s ECU
Pozdravujem chalani poradte program ktorým môžem vyčítať Mapu s ECU, neni nejaký Univerzál ? na Ford,Peugeot, group VW, BMW, mercedes, Ďakujem. Winols som si zaobstaral teraz by som si chcel aj nejaký flasher ďakujem za rady.
A preco nie? Nic sa nevylucuje....dreizig5 píše:tak že bys chtěl,aby to vyčetlo uplně všechno,a stálo to 50usd že???
Octavia 1 Elegance rv2003 ASZ TDI PD 96kW M6 96500km
Kupena v maji 2003
/contitech rozv pri 90500 po 11 rokoch/
spotreba tempomat 140 plne auto 5.6 displej=realita
dlhodoba spotreba 5.1
spotreba pri 80 4.2L/100km
Kupena v maji 2003
/contitech rozv pri 90500 po 11 rokoch/
spotreba tempomat 140 plne auto 5.6 displej=realita
dlhodoba spotreba 5.1
spotreba pri 80 4.2L/100km
galletto , kess, Ktag.... nejake EU klony alebo lepsiu cinu..avšak bez patričnych vedomosti najskor kupis rozsypany činsky klon ktory cinan robil na nočnej smene a zabije to kazdu 3tiu jednotku pri zapise.
Inak pri klonoch ako tu už bolo spominane, si jednou nohou v ..... Tiez nemam origo, malokto ma origo...ale treba vediet co si mozes s tym dovolit a rozmyslat 3x do coho sa pustis a ci to mas ako vyriesit ked to zabijes.
Inak pri klonoch ako tu už bolo spominane, si jednou nohou v ..... Tiez nemam origo, malokto ma origo...ale treba vediet co si mozes s tym dovolit a rozmyslat 3x do coho sa pustis a ci to mas ako vyriesit ked to zabijes.
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing." Edmund Burke
Tohle miluju, jen si tady sáhněte do svědomí jak jste začínali, všichni 100%na origo
Já tedy jsem asi výjimka začínal jsem na cinskejch klonech a postupně jsem si vydělal na origo a ze by mě padala jedna ze tří jednotek , to Teda ne,spis ze stovky jedna.
Teď mám origo a stejně na edc 15ctky používám obyčejný kabel a funguje.
Když holt padne ,tak pájka a trochu zdržení.
Jestli to chceš jen pro sebe a hrát si,kup si klidně činu, jinak je to dráha hračka, když ti padne tak klidně napiš, opravím ti jí, nebo vrakac, Edc15 koupíš za 1000Kc a Edc16 cca 3000Kc

Já tedy jsem asi výjimka začínal jsem na cinskejch klonech a postupně jsem si vydělal na origo a ze by mě padala jedna ze tří jednotek , to Teda ne,spis ze stovky jedna.
Teď mám origo a stejně na edc 15ctky používám obyčejný kabel a funguje.
Když holt padne ,tak pájka a trochu zdržení.

Jestli to chceš jen pro sebe a hrát si,kup si klidně činu, jinak je to dráha hračka, když ti padne tak klidně napiš, opravím ti jí, nebo vrakac, Edc15 koupíš za 1000Kc a Edc16 cca 3000Kc
Nóó psal jsi ze z Edc 17 se můžu jít vyfotit, ja jsem téma nezakladal, takže si narážel na mě!HanZ píše:Chytrému napověz...
Tady neřešíme co dělám já, ale jak překoná OTP v jednotce z vrakáče, až klientovi umrtví jednotku.
Jak překoná OTP už nemusí být ani můj ani tvůj problém. Je svepravnej! !!
Přečti si pořádně co píšu . "Jestli to má pro sebe na hraní "