Emise 2016

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
roman1648
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od roman1648 »

hoši s tím si od nás borec užil svoje...
NA KOLE na cyklostezce se srazil s nějakým dědkem,neměl prý povinné ručení(což jsem nevěděl že na kole je vůbec možné), hradil v plné výši náklay na léčení a ještě dědkovi bolestné, stálo ho to tehdy nnad 350tis.+právníci kteří ho z toho stejně nedostali (wallbash) (wallbash)
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

jo a ještě roční podmínku :blbe: :blbe: :blbe:
Vici
Aktivista

Příspěvek od Vici »

otázka taky kolik měl jericho krve v alkoholu ;)
dhfool
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dhfool »

Vici píše:otázka taky kolik měl jericho krve v alkoholu ;)
Neměřitelné množství :-D
Škoda Fabia SDI - Žihadlo Edition
Škoda Superb II 1.8 TSI DSG-7
SuperVAG Comfort VW/PSA 2017
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
Bóďa
Aktivista

Příspěvek od Bóďa »

b707 píše:hlavně cyklista nemá co dělat na chodníku pokud to není vyznačena cyklostezka
To samozřejmě ne.
A kde si četl něco o chodníku? :roll:
MORE POWER?
DIESELPOWER!
Touran 2.0TDI Freestyle Dieselpowe®
Bóďa
Aktivista

Příspěvek od Bóďa »

syncon píše:
ne ciklista si muze sedlo strkat do pr... doma ne na silnici
Základka i autoškola tě minuly?
MORE POWER?
DIESELPOWER!
b707
Přispěvovatel

Příspěvek od b707 »

Bóďa píše:
b707 píše:hlavně cyklista nemá co dělat na chodníku pokud to není vyznačena cyklostezka
To samozřejmě ne.
A kde si četl něco o chodníku? :roll:
vlastní zkušenost... a moc tomu nevěřím že by měl jericho hned za vraty cestu
Bóďa
Aktivista

Příspěvek od Bóďa »

Možná jo, možná ne, každopádně o chodníku nepadlo ani slovo. Také bych se slovem nezmínil...
A letět podél domů po chodníku může asi jen idiot. I kdyby jen kvůli sobě.
Ale nevylučuje se to :D, asi jako když někdo ráno před osmou jede autem kolem školy padesátkou podél řady zaparkovaných aut... :roll:
MORE POWER?
DIESELPOWER!
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Bóďa píše:A to má cyklista zvonit před každými vraty, jestli náhodou nevychází nějaký magor ( zde to označení sedí ), který se nerozhlédnul? :roll: (LOL)
Ale no tak...
No, je to zajímavé, jeden nevěří, že nemám vrata do silnice, druhý nechápe proč má zvonit před každými vraty..Koukám, že co čecháček, tak mudrc, stačí mu nastínit problém a už předem najde řešení, jak to vlastně je..Možná jste už viděli , třeba někde ve filmu, že vrata od zahrady jsou těsně u silnice, takže když člověk vyjde ze vrat, má tak metr k začátku silnice, takže jsem vyšel, zavřel dveře , otočil klíčem a pak se otočil směrem k silnici a musel jsem ihned uskočit, protože přímo před nosem mi prosvištěl magor v čepičce a dresu ala Tour de France , jen mne zamrazilo. Pokud nikdo ještě nebyl na vesnici, tak mu musím osvětlit, že tam nejsou chodníky, semafory, namalované přechody ani modré zony. Takže nejen, že tam lítají děti, jezdí na kolech, mladé slečny jezdí na bruslích a dokonce světe div se, mají tam ještě zvířata, ty blázni a dokonce s nimi přechází i silnici a za mnoha ploty štěkají psy. Pro takového měšťáka je to velká změna, nejsou tam zácpy, v kterých měšťák stráví část rána , a často i odpoledne. Je tam poměrně volno a musí se tam jet pomalu, aniž je zácpa. A co je nejhorší, musí svoji pozornost věnovat okolí a dokonce uvažovat, co může být za rohem..A chytrý telefon mu neporadí a jeho návyky jsou mu dokonce na překážku.. Takže je dobře, když takového joudu vesničan slyší, protože měšťák na vsi je jako sedlák ve městě..Doufám, že jste to pochopili a jste schopni to vstřebat... :)
nepropadat panice...
Míšánek
Přispěvovatel

Příspěvek od Míšánek »

Pánové, nezasírejte to tady zase 3,14čovinama prosím (offtopic)
Bóďa
Aktivista

Příspěvek od Bóďa »

jericho-3 píše:
Bóďa píše:A to má cyklista zvonit před každými vraty, jestli náhodou nevychází nějaký magor ( zde to označení sedí ), který se nerozhlédnul? :roll: (LOL)
Ale no tak...
No, je to zajímavé, jeden nevěří, že nemám vrata do silnice, druhý nechápe proč má zvonit před každými vraty..Koukám, že co čecháček, tak mudrc, stačí mu nastínit problém a už předem najde řešení, jak to vlastně je..Možná jste už viděli , třeba někde ve filmu, že vrata od zahrady jsou těsně u silnice, takže když člověk vyjde ze vrat, má tak metr k začátku silnice, takže jsem vyšel, zavřel dveře , otočil klíčem a pak se otočil směrem k silnici a musel jsem ihned uskočit, protože přímo před nosem mi prosvištěl magor v čepičce a dresu ala Tour de France , jen mne zamrazilo. Pokud nikdo ještě nebyl na vesnici, tak mu musím osvětlit, že tam nejsou chodníky, semafory, namalované přechody ani modré zony. Takže nejen, že tam lítají děti, jezdí na kolech, mladé slečny jezdí na bruslích a dokonce světe div se, mají tam ještě zvířata, ty blázni a dokonce s nimi přechází i silnici a za mnoha ploty štěkají psy. Pro takového měšťáka je to velká změna, nejsou tam zácpy, v kterých měšťák stráví část rána , a často i odpoledne. Je tam poměrně volno a musí se tam jet pomalu, aniž je zácpa. A co je nejhorší, musí svoji pozornost věnovat okolí a dokonce uvažovat, co může být za rohem..A chytrý telefon mu neporadí a jeho návyky jsou mu dokonce na překážku.. Takže je dobře, když takového joudu vesničan slyší, protože měšťák na vsi je jako sedlák ve městě..Doufám, že jste to pochopili a jste schopni to vstřebat... :)
Pochopili jsme to a je to úplně jasné.
Vstoupil si do silnice, aniž by ses přesvědčil, že nic nejede...
A zrovna na vesnicích tak často používaný dopravní prostředek- jízdní kolo.
MORE POWER?
DIESELPOWER!
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Normální kolo má zvonek a soudružky družstevnice nejezdí jako hovada oblečeny jako na závod. Mě cyklisti nevadí, ale jsou díky tichosti nebezpeční stejně jako elektrická auta, která sice nečoudí, ale mají jiná nebezpečí. My se bohužel musíme řídit sluchem, nemáme přechod, do zatáčky není vidět, pouze máme velmi požehnané dílo souseda, který dodal kousek dál menší zrcadlo, v kterém vidím auto, pokud svítí aspoň trochu..Všem je to fuk, tuhle mě málem sestřelil borec, který v omezení na 40km/h projížděl na plné kule a já jen zvedl ruce co blbne a on zastavil a nadával, co ty čuráku děláš na silnici? Moc nechybělo a zarazil jsem mu brejle do ksichtu, ale vedle seděla asi milenka, tak se chtěl čecháček předvést. Samozřejmě by mě udal, měl by svědkyni , tak by vyhrál. A mimochodem, co si vezmu na nějakém idiotovi, který mě sestřelí a já skončím na vozíku nebo s uraženou nohou? Já nejsem kancelářská krysa za stolem, které chodí prachy poštou. Mám těsně před důchodem a na účet státu jsem naposledy marodil v roce 1985 , takže nechci být na stará kolena sestřelen nějakým idiotem , kterých je všude hafo...
P.S: sorry za tento výjev, ale taky je to úhel pohledu chodce proti debilům v turbem před sebou...
nepropadat panice...
Vici
Aktivista

Příspěvek od Vici »

Jericho existuje vůbec někdo nebo něco s kým/čím bys neměl problém ? (LOL)
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Naopak, nemám žádný, ale dostávám se do situací, které nemá ten, kdo nechodí pěšky a svět vidí jen od volantu ... Pokud člověk sedí v autě, ukáže se, kdo je kdo. Proto jsou lidé schopni najíždět na druhého, klidně i na chodce, protože jsou to zbabělci, ale samozřejmě je to i moje vina, protože se na svět dívám svýma očima. Představa, že udělám botu nebo přestupek a ještě dotyčnému vynadám, si nedovedu představit. Slušnost je základ veškerého soužití..Ale ze slušnosti se prostě nematuruje... :(
nepropadat panice...
Jarda S.
Aktivista

Příspěvek od Jarda S. »

Navara 2.5dci 126kw
Passat AVF 96kw
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“