Snad bude nejlepší půjčit a vyzkoušet jinou ř.j. Budeš mít jistotu , že ten snímač je OK. Včera jsem koukal ,že v té hadičce uvnitř ř.j. je olej, a napatrně sákne do obalu. Tak nevím jestli je to normální.
Ja som to mal suche ziadny olej . S tou riadiackou ma to tiez napadlo ale asi bude trochu problem uz som sa opytoval ale zatial nikto v okoli nema ale ako sa poznam urcite to bude nejaka Pí...a
Mám úplně stejný problém na Golfu 3 AFN. VAG píše G71 zkrat na plus. Patrně je potřeba ho vymněnit, ale kde ho sehnat? Existuje nějaké jiné funkční řešení v případě, že ho neseženu??? Třeba naletovat z Octavie a napojit do řj. na místa po orig???
Díky za radu
Tak mne to zase slape ako nic asi mesiac uz som z toho na prasky raz to chodi ako nic a na druhy den zase nie najhorsie na tom je to ze to zacalo robit aj na dalsom Golfe
Tak jak to dopadlo??? Napadla mě ještě taková věc a sice vrazit tam manometr a měřit jestli tam ten tlak opravdu je nebo není. Pak uvidíš jestli je to snímačem.
JA som to meral na VAG-u do hadicky som tlacil svzduch kompresorom samozrejme cez regulator a na grafe som sledoval ako to stupa a pri 2570 mbar to vyplo co znamena ze je to OK a potom naskocila chyba skrat na plus G 71 a chyba je na 100% v turbo regulacii