Spatne studené start VW Bora 1.9 PD 85Kw

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Octavak1.9 96kw
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Octavak1.9 96kw »

starovaci davka nepomuze,jedine prodlouzeni doby zhaveni uz jsem to tady psal co nezvladnou tlaky dozene zhaveni,ale stejne jak bude pod -5 bude to spatne startovat a jak ti to statovalo kdyz bylo 10-15 stupnu?
Boratt234
Nováček

Příspěvek od Boratt234 »

Octavak1.9 96kw píše:starovaci davka nepomuze,jedine prodlouzeni doby zhaveni uz jsem to tady psal co nezvladnou tlaky dozene zhaveni,ale stejne jak bude pod -5 bude to spatne startovat a jak ti to statovalo kdyz bylo 10-15 stupnu?

teďka jak bylo tepleji +10°C tak to docela i chytalo ale jak to klesne k nule a pod tak je to špatný, potřebuju aby to vydrželo tak 2 měsice a jdu s hlavou dolů a písty ven, nechám změřit ovalitu válců a uvidíme co s tím, ale mám obavu že mi řeknou výbrus
Octavak1.9 96kw
Přispěvovatel

tak to ti to prodlouzeni delky zhaveni pomuze, a bude to startovat na drnc.s tema krouzkama to neni jen tak + nove saly atd. zalezi kolik do toho chces investovat,ale to uz je uplne jina kapitola ...
Boratt234
Nováček

Příspěvek od Boratt234 »

Octavak1.9 96kw píše:tak to ti to prodlouzeni delky zhaveni pomuze, a bude to startovat na drnc.s tema krouzkama to neni jen tak + nove saly atd. zalezi kolik do toho chces investovat,ale to uz je uplne jina kapitola ...
Jelikož je teďka udělaná komplet hlava, nedavno spojka s dvouhmotou, turbo, tlumiče, brzdy a mnoho dalšího tak je mi líto to prodat je v tom už tolik peněz že by se mi zbýdou vrátila tak půlka jestli vůbec Obrázek
Obrázek
Obrázek

teďka je ještě zatónovaná, zatmavená světla
stanomx
Přispěvovatel

Příspěvek od stanomx »

ono zase sa dá zohnať aj pekny spodok naozaj za pár korún, pripadne holy motor, ja sa neviem jedneho motora auy zbaviť už pol roka a pritom je v peknom stave (holy motor 200€ pre forum SK-KE)
auto pekné, kľudne by som stym pojazdil cez leto ešte do zimy zoženieš motor a hotovo, jo a skúsil by som do tých valcov fúknuť kompresorom či to náhodou nejde cez hlavu
Octavak1.9 96kw
Přispěvovatel

Boratt234 píše:Ahojte kluci, dnes jsem se konečně dostal ke změření tlaků a popravdě mám po chuti, testováno zhruba na 3-4 otočky motoru, válec 1 a 2 dosáhl cca 18bar, válec 3 a 4 dosáhl cca 22bar , takže bych řek že to bude ona příčina, co si otom myslíte? Mohlo by stačit pouze prekrouzkovat, nebo jaký máte názor? A jinak strašně moc děkuji vám všem za ochotu a pomoc při Bádání a hledání příčiny
Cau tak jak jsi nakonec resil opravu?
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“