Spatne studené start VW Bora 1.9 PD 85Kw
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Octavak1.9 96kw píše:starovaci davka nepomuze,jedine prodlouzeni doby zhaveni uz jsem to tady psal co nezvladnou tlaky dozene zhaveni,ale stejne jak bude pod -5 bude to spatne startovat a jak ti to statovalo kdyz bylo 10-15 stupnu?
teďka jak bylo tepleji +10°C tak to docela i chytalo ale jak to klesne k nule a pod tak je to špatný, potřebuju aby to vydrželo tak 2 měsice a jdu s hlavou dolů a písty ven, nechám změřit ovalitu válců a uvidíme co s tím, ale mám obavu že mi řeknou výbrus
-
- Přispěvovatel
Jelikož je teďka udělaná komplet hlava, nedavno spojka s dvouhmotou, turbo, tlumiče, brzdy a mnoho dalšího tak je mi líto to prodat je v tom už tolik peněz že by se mi zbýdou vrátila tak půlka jestli vůbecOctavak1.9 96kw píše:tak to ti to prodlouzeni delky zhaveni pomuze, a bude to startovat na drnc.s tema krouzkama to neni jen tak + nove saly atd. zalezi kolik do toho chces investovat,ale to uz je uplne jina kapitola ...

teďka je ještě zatónovaná, zatmavená světla
ono zase sa dá zohnať aj pekny spodok naozaj za pár korún, pripadne holy motor, ja sa neviem jedneho motora auy zbaviť už pol roka a pritom je v peknom stave (holy motor 200€ pre forum SK-KE)
auto pekné, kľudne by som stym pojazdil cez leto ešte do zimy zoženieš motor a hotovo, jo a skúsil by som do tých valcov fúknuť kompresorom či to náhodou nejde cez hlavu
auto pekné, kľudne by som stym pojazdil cez leto ešte do zimy zoženieš motor a hotovo, jo a skúsil by som do tých valcov fúknuť kompresorom či to náhodou nejde cez hlavu
-
- Přispěvovatel
Cau tak jak jsi nakonec resil opravu?Boratt234 píše:Ahojte kluci, dnes jsem se konečně dostal ke změření tlaků a popravdě mám po chuti, testováno zhruba na 3-4 otočky motoru, válec 1 a 2 dosáhl cca 18bar, válec 3 a 4 dosáhl cca 22bar , takže bych řek že to bude ona příčina, co si otom myslíte? Mohlo by stačit pouze prekrouzkovat, nebo jaký máte názor? A jinak strašně moc děkuji vám všem za ochotu a pomoc při Bádání a hledání příčiny