Jsem se zamiloval.. Do tebe..stanomx píše:Celé fórum je tu len pre teba, nikto iný sem nemôže pripísať nič plnohodnotné iba ty sa môžeš pýtať. A to fóra plného blbcov. Gratulujem! Výborné rozmýšľanie. Nabudúce aj keď budem vedieť poradiť pošlem ťa maximálne tak do pyčy.pery-man píše:Čekal jsem který blbec to napíše jako první. Schválně jsem to tak napsal..
Františku nikdo mi tady neporadil, proto jsem to napsal jak jsem to napsal.
Ale když to chceš vědět: nezafrezovali mi sedla vstřiků, takže jsem koupil frézku za trojku a zafrezoval si to sám.
Passat B6 2.0tdi BKP chcípá
Moderátoři: šulda, Moderátoři
BMW GT 535, Audi S4, BMW E70 X5 M-Packet, BMW e61 xd,Audi RS 6 V10...
Ta sem nechod čobolakustanomx píše:Celé fórum je tu len pre teba, nikto iný sem nemôže pripísať nič plnohodnotné iba ty sa môžeš pýtať. A to fóra plného blbcov. Gratulujem! Výborné rozmýšľanie. Nabudúce aj keď budem vedieť poradiť pošlem ťa maximálne tak do pyčy.pery-man píše:Čekal jsem který blbec to napíše jako první. Schválně jsem to tak napsal..
Ale když to chceš vědět: nezafrezovali mi sedla vstřiků, takže jsem koupil frézku za trojku a zafrezoval si to sám.
Bora 1.9 TDI 85KW 6q,čip, AJM--minulost
Rapid 1.6 TDI 85 kw
Audi Q5 125KW 6q manual
Scala 1.6 Tdi 85kw rv22
Rapid 1.6 TDI 85 kw
Audi Q5 125KW 6q manual
Scala 1.6 Tdi 85kw rv22
Poslouchej tiguan2 četl si celé téma? Chceš si hrát na Čechy a na Slováky? Tobě konkrétně dost Slováků v odpovědích poradilo.tiguan2 píše:Ta sem nechod čobolakustanomx píše:Celé fórum je tu len pre teba, nikto iný sem nemôže pripísať nič plnohodnotné iba ty sa môžeš pýtať. A to fóra plného blbcov. Gratulujem! Výborné rozmýšľanie. Nabudúce aj keď budem vedieť poradiť pošlem ťa maximálne tak do pyčy.pery-man píše:Čekal jsem který blbec to napíše jako první. Schválně jsem to tak napsal..
Jsem Čech ,ale za takový jako jsi ty se docela stydim!!!
U tvé odpovědi jsem hned zavzpomínal na toto: https://www.youtube.com/watch?v=9dz-72wACw0jericho-3 píše:To je dneska moda, NIC NEŽ NÁROD...A přitom babička uklízela v Rumusku záchody cikánskému baronovi...
Tady je problém v tom, že hlavně v Čechách rádoby homogenním národě , hrát si na čistou rasu je nesmysl. Středem Evropy procházely národy křížem-krážem a většina z toho měla dost testosteronu a nářadí k plození k tomu. Vojáci jsou často fešáci a naše holky jsou taky vyhlášené krasavice..Nehledě na to, že jsme vyhnali 3000000 Němců a musel to někdo zaplnit, tak se bralo, ber kde ber..Takže hlavně sever je prokřížený s celou Evropou a je tam taky nejvíc nácků...A bohužel mají něco společného i s těmi, kteří byly "základem" nacistického hnutí, hlavně v jeho počátcích..A co je zajímavé, ve velké většině jsou taky obdobně hnusní, nejen duševně, ale i fyzicky...A jak je známo , Werich řekl, s blbcem máte jen 2 možnosti, buď s ním souhlasit, nebo jej zabít..Takže je třeba se jim vyhýbat, popřípadě jejich hnutí eliminovat již v začátcích..Je to taková mucholapka pro blbce..
P.S. Samozřejmě špičkování a národní sounáležitost je něco jiného..

P.S. Samozřejmě špičkování a národní sounáležitost je něco jiného..
nepropadat panice...
-
- Aktivista
Sory, ale zvláštní školy jsou už myslím zrušené.. Pokud do nějaké nechodíš..slovacek.milos píše:takovou pič... že auto chcípá po 3 min jízdy, zafrézuješ vstřiky a je po problému, to bych přednášel ve zvláštní školepery-man píše:Už nikdo se nechce vyjádřit? Baví mě to číst...
-
- Aktivista