Kód: Vybrat vše
https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/028130135a-elektromagneticky-odpojovaci-ventil-eu-3908.html
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Kód: Vybrat vše
https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/028130135a-elektromagneticky-odpojovaci-ventil-eu-3908.html
pytal som sa preto, ze riesim LC200 V8 4.5L diesel biturbo a nedosahuju sa plne tlaky ale iba asi 75%, uvazujem tiez odpojit vyfuky ale mne by volnobeh nestacil, tak turba nerobia vobec nic...Pavel Vraštil píše:Kravál to nedělá. Trochu smradu bylo. Ale chvíli se to dalo vydržet. A turbo?? Proč by mělo odejít??? motor běžel na volnoběh. tedy v žádném extrému. Mazání jsem nepřerušil... když se člověk hodně nahnul, Krásně byla vidět ta obtoková klapka. Když jsem zatahal za táhlo regulačního mechanismu, bylo krásně vidět, jak spaliny jdou mimo turbínu a ta slyšitelně snížila otáčky. Měl jsem sundaný AIRBOX a tedy i MAF ... Jediné, co jsem riskoval- běh motoru bez filtru. Pak jsem si vymazal chyby... připomínám, že já mám starýho VW PASSAT ( B5) s motorem podél. takže ke všemu krásně mohu...
Výfuk je za turbem a to turbo samo o sobě asi už funguje jako tlumič. A s tlakama na V8 ti neporadím. Nesou tam dvě turba??sky59 píše:pytal som sa preto, ze riesim LC200 V8 4.5L diesel biturbo a nedosahuju sa plne tlaky ale iba asi 75%, uvazujem tiez odpojit vyfuky ale mne by volnobeh nestacil, tak turba nerobia vobec nic...Pavel Vraštil píše:Kravál to nedělá. Trochu smradu bylo. Ale chvíli se to dalo vydržet. A turbo?? Proč by mělo odejít??? motor běžel na volnoběh. tedy v žádném extrému. Mazání jsem nepřerušil... když se člověk hodně nahnul, Krásně byla vidět ta obtoková klapka. Když jsem zatahal za táhlo regulačního mechanismu, bylo krásně vidět, jak spaliny jdou mimo turbínu a ta slyšitelně snížila otáčky. Měl jsem sundaný AIRBOX a tedy i MAF ... Jediné, co jsem riskoval- běh motoru bez filtru. Pak jsem si vymazal chyby... připomínám, že já mám starýho VW PASSAT ( B5) s motorem podél. takže ke všemu krásně mohu...
a som prekvapeny ze nebol "rachot" ked si odpojil vyfuk...?