Turbo netlačí
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Sběrač informací
Odpovědi: 0
Turbo netlačí
Zdravím pánové , chtěl jsem se Vás zeptat na názory kamarád má škodu octavi 1 ´66 kw r.v 2001, má takový problém auto mu přestává tahat někdy jede delší dobu a nic pak třeba jede po dálnici chce přidat noha na podlaze a uto prostě nejede , dneska byl u známého na diagnostice a tam mu to nic neukázalo jen mu řekl že mu netlačí turbo nevíte čím by to mohlo být nějaký nápady
Re: Turbo netlačí
Nechcem urážať známeho, no ja poznám x ľudí, ktorým diagnostika neukáže nič a x, čo im ukáže. Hádže to do nudzáku? Koľko to má km? Je to repas, alebo ešte pôvodné?... Tak ako radí kolega z fóra - ideálne je to nalogovať aj keď pre mňa je log španielská dedina, ale sú tú frajeri, čo z logu vyčítajú veľa a poradia ti....Milan Daniel píše:Zdravím pánové , chtěl jsem se Vás zeptat na názory kamarád má škodu octavi 1 ´66 kw r.v 2001, má takový problém auto mu přestává tahat někdy jede delší dobu a nic pak třeba jede po dálnici chce přidat noha na podlaze a uto prostě nejede , dneska byl u známého na diagnostice a tam mu to nic neukázalo jen mu řekl že mu netlačí turbo nevíte čím by to mohlo být nějaký nápady

vw golf 1.9TDI,AHF, 81kw+race 520+egr kat off,MAF-off+ turbo by BH +ARL sanie+vymennik,brzdy 312mm+ jednohmota HDS-57+FMIC+ soft by BH-motor 199PS - 407Nm
škoda O1,66kw ALH,egr-off,chip vector,121ps,327Nm
EX - Kawasaki ZX 600 Ninja 110PS
škoda O1,66kw ALH,egr-off,chip vector,121ps,327Nm
EX - Kawasaki ZX 600 Ninja 110PS
-
- Sběrač informací
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
vag-kanál 003 010 011 začať logovať,mierny kopček na troječku od 1500 kludne až do 4000 -4500 držať plný kotol od začiatku do konca.daj sem log,poviem ti. a povedal mu,že mu netlačí turbo preto,lebo mu určite vypísalo chybu nedostatočného plniaceho tlaku čomu môže vykazovať problém s reguláciou na turbe alebo podtlakovou bankou. 

Mitsubishi Lancer EVO VIII 366kw 670NM
Mitsubishi Lancer EVO IV 242kw
Mitsubishi Outlander 2.2DID
Mitsubishi SpaceStar 1.3MPI
VW T5 lift T6 140kw
Škoda Superb 2.0TDI 4x4
Mitsubishi Lancer EVO IV 242kw
Mitsubishi Outlander 2.2DID
Mitsubishi SpaceStar 1.3MPI
VW T5 lift T6 140kw
Škoda Superb 2.0TDI 4x4
-
- Sběrač informací
tak jak sem psal udělej log jinak se nehneš a napiš aspon jakej maš motor ALH nebo AGR dneska sem řešil podobnou věc děda povida že mu to už dva dny nějak divně jezdí přida plyn a je to liny udělam log a vše ok tak jdu po naftě stahnu hadice z filtru a ejhle sme doma děda natankoval benzín tak sme se zasmaly nalily naftu a hura auto zase šlape neni to myšleno na tebe ale jen co všechno se muže stat
-
- Sběrač informací
-
- Sběrač informací
nebudu zakládat nové téma, tak snad mě autor neukamenuje že sem dám log turba aby se mi na něj nekdo mrknul, auto má takový vlažný zátah, není tam prostě kop toho turba jako u jiné 85tky

Ex: VW Golf IV 1.9 TDi PD 85kw, AJM, Edice Generation, EGR off
Aktuálně: VW Golf V 2.0 TDi PD 103kw, BKD, Sportline
-
- Sběrač informací
cože? až tak? přidírající se turbo? nemohla by to být třeba jen zanesená regulace? jen dodám že při řazení to vypadá skoro jako bych tam měl blow off ventil, hlasitě odfoukne turbo, pokud to může mít spojitost
Ex: VW Golf IV 1.9 TDi PD 85kw, AJM, Edice Generation, EGR off
-
- Nováček
Zdravím, doufám ze uz mi někdo pomůže
... Mam octavku 1.9 66kw AGR 1999, od te doby co jsem ji koupik auto nejede jak ma.. Od cca 2000 pri zatahu je slyšet syceni z motoru, jakmile uvolnim plyn tak to přestane. Od 2000ot natáhne turbo ale jen se točí motor. Prijde mi jakoby se dusil.
Auto vůbec nezakouri, ani v zime, ani pri podrazeni, vytoceni, vubec. Na diagnostice mi to ukazalo chybu
17946 odpojovac přívodu paliva, preruseny obvod/zkrat na kostre
Prerusovany.
Zavada nejde smazat..
Auto nejede vic jak 110 mi prijde, jen z kopce a na rovince jde opravdu hodne pomalu, mozna hůř jak SDI. Všechny hadice od turba a sani kontrolovány, podtlaky a podtl. Ventily vyměněné za nové. Vaha vzduchu taky nova.. Dale sem. Kontroloval palivovy sací kos, ten je OK. Palivovy filtr byl pry meneny.
Dale kdyz dam plny plyn to jede tak jak pisu, ale kdyz plyn troski povolim tak mi přijde ze auto trošku náchvili ulehčím a ono se troski rozjede ale muze to byt jen muj pocit.
Takze auto točí ale netahne.. Vypada to ze těsnění na turbu u prirub jsoi nové. Takze opravdu nevim cim uz by to mohlo byt a nemam na to uz sílu, doufám ze mi někdo pořadí prosím.. Dekuju mockrát!

Auto vůbec nezakouri, ani v zime, ani pri podrazeni, vytoceni, vubec. Na diagnostice mi to ukazalo chybu
17946 odpojovac přívodu paliva, preruseny obvod/zkrat na kostre
Prerusovany.
Zavada nejde smazat..
Auto nejede vic jak 110 mi prijde, jen z kopce a na rovince jde opravdu hodne pomalu, mozna hůř jak SDI. Všechny hadice od turba a sani kontrolovány, podtlaky a podtl. Ventily vyměněné za nové. Vaha vzduchu taky nova.. Dale sem. Kontroloval palivovy sací kos, ten je OK. Palivovy filtr byl pry meneny.
Dale kdyz dam plny plyn to jede tak jak pisu, ale kdyz plyn troski povolim tak mi přijde ze auto trošku náchvili ulehčím a ono se troski rozjede ale muze to byt jen muj pocit.
Takze auto točí ale netahne.. Vypada to ze těsnění na turbu u prirub jsoi nové. Takze opravdu nevim cim uz by to mohlo byt a nemam na to uz sílu, doufám ze mi někdo pořadí prosím.. Dekuju mockrát!

Škoda Octavia 1.9tdi 66kw AGR
Opel Vectra 2.2dTi 92kw
Opel Vectra 2.2dTi 92kw
-
- Nováček