MAP s větším rozs. do staré ecu [bylo: Jeden blby dotaz :)]
Moderátoři: šulda, Moderátoři
MAP s větším rozs. do staré ecu [bylo: Jeden blby dotaz :)]
question is: motor AFN GIII
Dam tam sprinty 764 + turbo zo 130PD . Co musim okrem upravi softu (samozrejmost) urobit ?? narazam na snimac tlaku ktory ma RJ pre AFN priamo na plosaku??? de to obist softom alebo??
dik. k tejto info som sa tu nedopracoval a nie je mi to uplne jasne.
Origo turbo z AFN tlaci 1 bar kdes to z 130 PD uz tusim ako som tu cital cca 1.6 baru .
A ake najlepsie turbo je pre GIII AFN, co mi k nemu treba aby tam sadlo, aky IC z coho je najlepsi? a co este? Jo spojka casom je jasna a tym aj zotrvacnik z 1Z.
povecme ze by som xcel ist na 150-160 k a krutak neviem cca 350Nm.
A co ked az na 170 k 400Nm ?
dik
ADMIN: Upravil jsem název. Názvy typu "Jeden blbý dotaz" jsou matoucí, a nic neříkající. Vyvarujte se jich příště prosím.
Dam tam sprinty 764 + turbo zo 130PD . Co musim okrem upravi softu (samozrejmost) urobit ?? narazam na snimac tlaku ktory ma RJ pre AFN priamo na plosaku??? de to obist softom alebo??
dik. k tejto info som sa tu nedopracoval a nie je mi to uplne jasne.
Origo turbo z AFN tlaci 1 bar kdes to z 130 PD uz tusim ako som tu cital cca 1.6 baru .
A ake najlepsie turbo je pre GIII AFN, co mi k nemu treba aby tam sadlo, aky IC z coho je najlepsi? a co este? Jo spojka casom je jasna a tym aj zotrvacnik z 1Z.
povecme ze by som xcel ist na 150-160 k a krutak neviem cca 350Nm.
A co ked az na 170 k 400Nm ?
dik
ADMIN: Upravil jsem název. Názvy typu "Jeden blbý dotaz" jsou matoucí, a nic neříkající. Vyvarujte se jich příště prosím.
To druhe som mal na mysli.Takze to ide.Myslel som si len je lepsie ked to niekto kto to robil aj potvrdi. Zbieram infa ci nieco zvysovat a co ako riesit.reesha píše:Existuje též čidlo přímo do jednotky, s větším rozsahem. Ovšem není lehké jej sehnat. Nebo další řešení, naletovat vývody čidla z PD přímo do jednotky.jordee_23 píše:kto to uz riesil na AFN ?pafka píše:tak tohle jak zapojit já nevím, to bude muset někdo jiný
Dik.
Jo a vyvaruju sa