Ahoj všichni.
Nesetkal se nekdo s podobným problémem viz nazev příspěvků?
Menil jsem olej na Fabii RS kterou jezdi sestra, po výměně oleje jsme to byli projet a trošku protáhnout kvuli zatuhlemu turbu.
Druhy den jela delsi trasu cca 130km, hned kousek za barakem ji pipla voda, tak dolila a jela, v pulce trasy opet bez vody, dolila a pokračovala, na miste minimum vody a ve vode olejove skrvny a v oleji cca 2cm nad maximem + na olejovem víčku emulze, druhy den jsem za ni jel, vypustil z vany vodu co byla na dně a preklenoval vymenik. Na zpáteční trase se voda držela, neubyla, vypadalo to ze je po
problému. Jezdila stim tyden do prace cca 50km jedna cesta, pokaždé jsem vše kontroloval a vypadalo to dobře, oleje furt stejne, vody taky, , ted stim opet jela kolem tech 130km, volala ze ji auto po ceste prestalo topit, oleje minimum, nadobka plna sraček a vlastne cely chladici okruh, takze vymenikem to asi nebylo. Akorat tentokrat to slo naopak, olej do vody. Motor jako takový bezi v pohode, nekouri, netlakuje do vody, Nesetkal se nekdo s podobným problémem? Nikde jsem nic nenasel s takovym problemem,,s prasklou hlavou u PD jsem se jeste nesetkal, takže me napada jestli se nemohl nějak prohnout blok nebo prasknout, ale s prasklym blokem u ASZ jsem se jeste nesetkal.
Zatim to vidím na vymenu motoru.
Diky za případné rady/napady
ASZ olej ve vode, voda v oleji
Moderátoři: šulda, Moderátoři
ASZ olej ve vode, voda v oleji
Fabia RS
-
morningstar1989
- Přispěvovatel
-
martas.belka
- Přispěvovatel