ASZ olej ve vode, voda v oleji

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
FRS
Sběrač informací
Odpovědi: 0

ASZ olej ve vode, voda v oleji

Příspěvek od FRS »

Ahoj všichni.
Nesetkal se nekdo s podobným problémem viz nazev příspěvků?
Menil jsem olej na Fabii RS kterou jezdi sestra, po výměně oleje jsme to byli projet a trošku protáhnout kvuli zatuhlemu turbu.
Druhy den jela delsi trasu cca 130km, hned kousek za barakem ji pipla voda, tak dolila a jela, v pulce trasy opet bez vody, dolila a pokračovala, na miste minimum vody a ve vode olejove skrvny a v oleji cca 2cm nad maximem + na olejovem víčku emulze, druhy den jsem za ni jel, vypustil z vany vodu co byla na dně a preklenoval vymenik. Na zpáteční trase se voda držela, neubyla, vypadalo to ze je po
problému. Jezdila stim tyden do prace cca 50km jedna cesta, pokaždé jsem vše kontroloval a vypadalo to dobře, oleje furt stejne, vody taky, , ted stim opet jela kolem tech 130km, volala ze ji auto po ceste prestalo topit, oleje minimum, nadobka plna sraček a vlastne cely chladici okruh, takze vymenikem to asi nebylo. Akorat tentokrat to slo naopak, olej do vody. Motor jako takový bezi v pohode, nekouri, netlakuje do vody, Nesetkal se nekdo s podobným problémem? Nikde jsem nic nenasel s takovym problemem,,s prasklou hlavou u PD jsem se jeste nesetkal, takže me napada jestli se nemohl nějak prohnout blok nebo prasknout, ale s prasklym blokem u ASZ jsem se jeste nesetkal.
Zatim to vidím na vymenu motoru.

Diky za případné rady/napady
Fabia RS
morningstar1989
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od morningstar1989 »

by ma zaujimala teplota oleja ked si odpojil vymennik ci nebude problem tam
olej do vody som sa zase nestretol ja
neviem cuvat s vozikom
martas.belka
Přispěvovatel