Audi TT 1,8T netopí
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Audi TT 1,8T netopí
Kluci stařičké TT rv 98 motor 1,8T 132kw. Má cimatronik. Netopí. Po čem jít? Vyzkouším funkci klapky teplý/studený vzduch. Pro jitotu udělám základní nastavení klapek, sáhnu na hadice z motoru do kabiny a zpátky (ucpaný radiátor) ale napdl mě i termostat. Projedu auto a mrknu na budík zda ukazuje na 90. A i na teplotu vody ve vcds. A sáhnu na hadice. Tam ale nevím která je která a která má být vlastně horká...je to stejnytmotor jak jedničkové RS. Nenavedl byste mě někdo, jak to spolehlivě určit? Díky
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23
-
slovacek.milos
- Aktivista
Re: Audi TT 1,8T netopí
otas mákni na hadice a když budou teplé tak motorek na klapce, štelování klapek zkus hned současně klima a ofuk na tebe a měly by se začít štelovat,
Tak termostat můžeme vyloučit. Teplota dle vcds jak v 01, tak v 08 krásně 90st. V závadách jen potenciometr tlakové klapky (nemá nic společného s topením) obě hadice k topení horké, jedna malinkato méně....no a v akčních členech pustím klapku studený/teplytvzduch a slyším motorek, i tam vždy lupne a rozdíl z výdechů úplně minimální....ze studené na slabě vlažné..... takže nevím
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23
-
slovacek.milos
- Aktivista
budeš to muset rozkochat jestli se klapka skutečně hýbe jak má, a pak se možná může rozpadnout, že netěsní, pokud ti neutěsní studený vzduch aby šel přes radiátor bude kosa furt
je to slušná TT nebo stará padlý strop a kovošrot?
je to slušná TT nebo stará padlý strop a kovošrot?
Miloši je to křáp....a asi ano, máš pravdu. Palubka ven, ten molitan co to má těsnit bude určitě vydrolený a ta klapka je asi zaseklá. Jen nevím když půjde palubka ven, zda rovnou nevyměnit i radiátor
-
slovacek.milos
- Aktivista
nedivoč nejprve tam odmonti kastlík a uvidíš kam se dostaneš , já si něco vzpomínám, že jsem na tu klapku dostal, možná jsem si vyřezal díru, očistil obrousil a tu klapku kde zbyly jen kruhové otvory polepil páskou co je na střechy, vařezané díly jsem nalepil pájkou přetáhl černým vláknovým tmelem a čau, ale u TT to nebylo tam řeším spíš podvozek, kod rádia, oleje, řešit na té ku,rvě palubní desku s volantem a elektrikou to je kadegorie nehorázný voser
Ta palubka je dělaná tak, ze se nikam nedostaneš. Musí to ven a prý už i jednou byla. Radiátor na to stojí od 300,- do 500,- Kč takže ho určitě vyměním. Ale jestli půjde sehnat ta klapka a nebo to takhle nějak vybastlit, to nevím.
-
slovacek.milos
- Aktivista
u nás je firma střechy tam jsem koupil pásku která se používá na zalepení děr ve střeše a drží, tloštka skoro 3 mm, určitě je i ve stavebninách i v obi, příklad favorit ráno na stk nebyl čas vyvařit dírku v prahu, nebo podběhu, kladívko porovnat, přelepit, postríkat body sprej a ok, tak jsem polepil i tu klapku
Sice to není k tématu ale to jak zmiňuješ už nedělám, nějaký přelepování a kamuflování na STK, naschvál do prahu ještě kopnu aby tam byla pořádná díra, buď se to opraví pořádně nebo odjezd 
-
slovacek.milos
- Aktivista
tos romane blbě pochopil já to taky nedělám, vzít ceočko měký italský 0,8, plech 0.8 ohybačku elektrické núžky, singrovačku, to všechno mám není problém, ale někdy je počasí a čas a peníze tak třeba nastoupí i páska, pak se to dodělá, vyvařuju venku na nůžkovém zvedáku vnitřní mám dvousloupák tam furt něco zavazí smrad a ššššpina bordel,
tonda zas má rád núžkový a posadí auto na čtyři bečky, a taky někdy vnucuj někomu drahé opravy když to auto de za dva roky do šrotu
tonda zas má rád núžkový a posadí auto na čtyři bečky, a taky někdy vnucuj někomu drahé opravy když to auto de za dva roky do šrotu
Hele to je úplně jedno, včera přijela C4 stará 21let a že "jen" technickou, levej práh samej puchejř, tak jsem do toho hrábnul lamelákem, v tu ránu díra na tři prsty, vyfotím to, pošlu majiteli na Whatsapp ať se rozhodne, že takto tam s tím nepojedu ať se vyjádří, ve světlech LED žárovky z číny který když rozsvítíš tak to píchá do očí a jakože fakt dost, tak jsem je vyhodil a dal tam normální H7 ať si to pak řeší jak chce,nechceš ? Odjezd ale s tímto neprojdeš ani na 30 dní, to ti podepíšu 
-
slovacek.milos
- Aktivista
romane neposloužíš ty de jinam, dopravní nehody jsou v důsledku nevěnování dostatečné řízení motorového vozidla, a nepřizpůsobrení stavu a povaze vozovky, nevím kolik je soudruhů na americkém kontingerntu asi moc a stk tam neřeší protože to je jen tahání peněz z kapse poplatníků pucheřj ten by mně na patě sral