Ahoj,
Milosi jak se nehadam, muze to byt jak rikas, ja to beru spise jako takovy domaci ukol diagnostika a pripadne pak skoncit v repasu. Prave kdyz ma scope, tak jsem si kontroloval elektroniku koncovy tranzistor jestlineni spalenej a je ok i komunikace po can L,H je symetricka a napetove odpovidajici. Jen jsem si chtel zmerit jeste pedsuvnik jeho dorazy a objevil jsem tyhle ciste draty bez izolace oproti dratum mnozstevniho ventilu do VT okruhu. JInak tohle je auto rok 2001 ,jeste nema IMMO u VP44, takze toho bych se ani nebal
Bojim se spis, tech repasu , kdyz nemas nikoho a jdes na blint. Proto jsem se ptal, kde sehnat dobrej repas VP44 a v jake cena "a presne ty jsi od fochu, takze tobe projde vic aut nez mne rukama, protoze ja resim primarne jen auta rodiny" ? Tenkrat, kdyz jsem ho repasoval je to uz 14 let, to stalo 20 tis a delal mi to Satas a cerpadlo bylo az do ted ok. Proto bych zase rad stejnou kvalitu

Tolik o tom, nechci sice kupovat levne veci, ale zase take ne drahe s kvalitou levnych

Coz je ten problem,protoze net mas plnej VP44 a repasu, ale prectes si recenze a to fakt nechces

Je to stejna kvalita jako repasovane tonery do tiskaren, jenze cenove uplne jinde
Tim jsem chtel rici, ze to spise je takovy projekt a ze na to nespecham, je to zalozni auto kdyby se neco - chapes je to nase babicka , ale porad se drzi

No po zime jdu pro odtah a beru to na Moravu na chatu, na ulici se mi to pred panelakem delat nechce: davat to HU atd .., pak bych napsal vic jak to dopadlo.
Ted je to spise brainstroming, kde cas je pouze relativni
Proto jeste jednou diky kluci za jakekoli nazory.
Potesilo by mne, kdyby nekdo mel i oscilogram z funkcniho VP44 a pripadne jestli meril i ten predsuvnik - zda to lze proudove jako mnozstevni ventil nebo muze i napetove a snimkovat pro poravnani dorazu.
Tomas