peugot 2.0 hdi 2002 nestartuje

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
kouzelník
Nováček
Odpovědi: 0

peugot 2.0 hdi 2002 nestartuje

Příspěvek od kouzelník »

Mám problém,auto studené chytne cca po dvou minutách zhasne,když chci přidat plyn tak zhasne i dřív,pak už chytne jen na chvilku a nebo vubec,Chybový kód je 1112 spatný tlak na rampě,na volnoběh když to běží tak je tlak v railu kolem 300 bar pak začne kolísat až úplně klesne a motor zhasne.na přepadech je nafta vyrovnaná a ani to nějak nekouří,takže si myslím že trysky budou OK.taky jsem meřil tlak podávacího čerpadla,ten je bez zaslepené zpátečky 6bar jinak je 1.7 bar,motor se však chová stejně i když tu zpátečku zaslepím,pote palivový čerpadlo v nádrži dřív vypne.Je tam sistém Bosch.Tak nevím nemá s tím někdo zkusenost?Dik
Package
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Package »

mas dve moznosti..bud je to regulator na vysokotlakom cerpadle,alebo je to snimac vysokeho tlaku na rampe..teoreticky este pozri palivovy filter..
Ropák je ropák....pokiaľ klepe tak ide..
kouzelník
Nováček

Příspěvek od kouzelník »

No zkoušel jsem to i bez filtru a rořád stejný,a to čidlo tlaku si myslím že je dobrý,nedoť me v diagnostice ukazuje realný tlak který zhruba odpovídá chodu motoru.
Package
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Package »

moze kecat..ukazovat moze cca 300 a viac neukaze a sem tam da falosny signal ze je tam 0 a pak to skape..
Ropák je ropák....pokiaľ klepe tak ide..
alino2
Přispěvovatel

Příspěvek od alino2 »

Package píše:moze kecat..ukazovat moze cca 300 a viac neukaze a sem tam da falosny signal ze je tam 0 a pak to skape..
Tiež sa pripájam k ventilu regulácie paliva. Skúsil by som ho vybrať a dokonale prečistiť i jeho dosadacie plochy. Je možné, že v chlade má problém uzatvoriť tlak a tým pádom motor zhasne.
zyky
Nováček

Příspěvek od zyky »

Bud ten regulator nebo jeste zkus rozpojit zlutej konektor.Vede to od toho cidla vysokyho tlaku na rampe tak ho rozpoj a zkuz to nastartovat????Kdyz to pobezi tak to spoj na tvrdo vyred konektor a budes jezdit
kouzelník
Nováček

Příspěvek od kouzelník »

No zítra bych snad měl mít ten regulátor nový tak to zkusím,ještě by mě zajímalo jestly na tom regulátoru májí být dva ó-krožky když jsem ho měl vyndaný tak na něm byl jen jeden malý a z kraje byla drážka jako by tam měl být ještě jeden větší.
LMartin
Přispěvovatel

Příspěvek od LMartin »

Byva tam tesnenie,ale netreba ho tam dava sa ocelove tesnenie na dosadacie plochy.Ked ho budes mat vonku nastrc nan priesvitnu hadicku a fukny don ci drzi(tesnost na ventile)Obrázek
kouzelník
Nováček

Příspěvek od kouzelník »

Díky za obrázek,jenže já tam mám systém Bosch
LMartin
Přispěvovatel

Příspěvek od LMartin »

Aha...a EDC 15C2 je co??? (LOL)
Odpovědět

Zpět na „Peugeot“