octavia1 81 kw asv

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

blizard
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Příspěvek od blizard »

Zdarec, jsem na tom podobně, postupně se to zhoršuje, nejdříve jen podivné zvuky, jako by někde něco drhlo, vše v rozmezí 1700 - 1900 ot/min, postupně se přidávají záškuby v motoru, když se dosáhnou tyto otáčky. Jinak nepozoruji, že by motor netáhnul, právě že to jede velice dobře. Po zahřátí motoru je to OK. Teda ten zvuk zůstává, ale není už tak výrazný. Jo jinač motor en samý. ASV 81 kW. Octa I MR:08/2003.
hafr
Nováček

Příspěvek od hafr »

Máš přidřené turbo,vyčistit nebo vymenit.
blizard
Sběrač informací

Příspěvek od blizard »

takže jsem byl dneska a kontrolu v servisu. Ten prapodivný zvuk je prý to, že si turbína odfukuje, je pravdou, že to tam bylo i předloní, jen se mi to letos zdálo hlasitější. Dle Vagu je vše OK, váha, turbo i vše ostatní jede jak má. Co se týče toho záškubu, holt se nic při testovácí jízdě neprojevilo, škoda, že nemrzlo, jako vždy, když člověk něco potřebuje ukázat tak je to OK, ale jak jede sám, tak je to na ho... No nevadí. Za 290,- Kč diagnostika motoru + přizpůsobení klíčů ta cena jde. Čekal jsem, že to bude dražší.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“