Díly na rozvody na Passata

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Rostakub
Nováček
Odpovědi: 0

Díly na rozvody na Passata

Příspěvek od Rostakub »

Zdravím,mám passata r.v.2000 variant 1.9TDI PD 85KW motor ATJ a chtěl bych si nechat vyměnit rozvody.Jedním servisem na Praze Chodov mi byli doporučeny řemeny firmy Gates,a kladky od Německé firmy INA,díly jsou značkové a jsou za super ceny.Mě by zajímalo,jestli někdo z vás firmu INA nezná,nebo s ní nemá někdo nějaké zkušenosti.
Děkuji všem za případnou reakci.
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

V pohodě to ber.
Ten servis byl ATU?
rudy5
Aktivista

wer

Příspěvek od rudy5 »

ak chceš predám ti celý motor na PASSAT 1.9tdi 130ps 2004 najazdený 120tisíc po výmene rozvodou bez turba
pafka
Aktivista

Re: wer

Příspěvek od pafka »

rudy5 píše:ak chceš predám ti celý motor na PASSAT 1.9tdi 130ps 2004 najazdený 120tisíc po výmene rozvodou bez turba
(LOL)
klin
Přispěvovatel

Příspěvek od klin »

Ina je dobrá
ropa je ropa
rudy5
Aktivista

Příspěvek od rudy5 »

pafka píše:
rudy5 píše:ak chceš predám ti celý motor na PASSAT 1.9tdi 130ps 2004 najazdený 120tisíc po výmene rozvodou bez turba
(LOL)
doloží desať a má dobrý a výkonnejší motor takto dá iba za rozvody kopec prachou
pafka
Aktivista

Příspěvek od pafka »

přehození motoru, úprava softu, pár věcí okolo, atd... o to mu asi nejde :)
rudy5
Aktivista

Příspěvek od rudy5 »

pafka píše:přehození motoru, úprava softu, pár věcí okolo, atd... o to mu asi nejde :)
asi nie ale to je len ponuka
Rostakub
Nováček

Příspěvek od Rostakub »

pafka píše:
(LOL)
Díky,odpověděl jsi mu za mě :?
radim řeřicha
Nováček

Příspěvek od radim řeřicha »

kupoval jsem origo rozvody vw a mala kladka byla INA made in france, ted mi přišly pod ruku jiné rozvody a tam ja malá kladka INA made in slovakia. vcelku gates +ina namaš co pokazit.ja ted delam rozvody na tom samym co ty a hydraulicky napinak rozvodu jsem koupil FEBI a když jsem to doma rozbalil tak uvnitř bylo TMT (kurva nebo MTM ,to je fuk) made in japan. tak vidíš i německá firma kupuje a přebaluje odjinud.
sosač informací
Rostakub
Nováček

Příspěvek od Rostakub »

radim řeřicha píše:kupoval jsem origo rozvody vw a mala kladka byla INA made in france, ted mi přišly pod ruku jiné rozvody a tam ja malá kladka INA made in slovakia. vcelku gates +ina namaš co pokazit.ja ted delam rozvody na tom samym co ty a hydraulicky napinak rozvodu jsem koupil FEBI a když jsem to doma rozbalil tak uvnitř bylo TMT (kurva nebo MTM ,to je fuk) made in japan. tak vidíš i německá firma kupuje a přebaluje odjinud.
Díky,můžeš mi napsat co se všechno mění?
rozvodovej řemen,kladky tuším že 2 a vodní pumpa.Já chci ještě řemen na klima a víc mě nenapadá
:(

Měj se
Racer
Přispěvovatel

Příspěvek od Racer »

Máš SZ :) řekni si cenu a dostaneš sadu INA a řemen Gates ;)
Rostakub
Nováček

Příspěvek od Rostakub »

Racer píše:Máš SZ :) řekni si cenu a dostaneš sadu INA a řemen Gates ;)
teď jsem Ti poslal emaila :D
Racer
Přispěvovatel

Příspěvek od Racer »

Rostakub píše:
Racer píše:Máš SZ :) řekni si cenu a dostaneš sadu INA a řemen Gates ;)
teď jsem Ti poslal emaila :D
Kurdebele pořád nic :D
radim řeřicha
Nováček

Příspěvek od radim řeřicha »

Rostakub píše:
radim řeřicha píše:kupoval jsem origo rozvody vw a mala kladka byla INA made in france, ted mi přišly pod ruku jiné rozvody a tam ja malá kladka INA made in slovakia. vcelku gates +ina namaš co pokazit.ja ted delam rozvody na tom samym co ty a hydraulicky napinak rozvodu jsem koupil FEBI a když jsem to doma rozbalil tak uvnitř bylo TMT (kurva nebo MTM ,to je fuk) made in japan. tak vidíš i německá firma kupuje a přebaluje odjinud.
Díky,můžeš mi napsat co se všechno mění?
rozvodovej řemen,kladky tuším že 2 a vodní pumpa.Já chci ještě řemen na klima a víc mě nenapadá
:(

Měj se
řemen, obě kladky ,vodní pumpa by se měla měnit taky(po 90000 km) ale spousta lidí ji dělá až ob jednou ja to moc nedoporučuju pro ušetřenejch 1500-2000 to třeba rozebírat za pul roku znova když začne tect nebo v nejhorším oškube zuby a potka se to tak to teda fakt nemusim. muj motor ma 300000 km minuly rozvody jsem ošidil o napínák a nevim co ten němec přede mnou, tak jsem ho radši koupil stal 1900 .co jsem vyčetl tak jeho roztržení bývá prý častou příčinou destrukce motoru. dále je dobré přehodnotit výměnu kladek plochého řemene( ne každemu se líbí pazvuky jdoucí z pod kapoty) a kontrola kladky alternatoru. ja osobně ještě připojím preventivní prohlídku alternatoru (když už to mam rozebraný). já vím ,že ty co chtěj vše nejlevněji z mého článku polil pot, ale vím že dalších 90000 km mě nic nevypeče. Dej pozor na inzeraty typu: prodam rozvody na pd nove cena 3000. ja je koupil a když jsem je objednaval tak sem se ptal jestli jsou na passat 85 kw rok 2000.byl jse ubezpečen,že ano. po rozbaleni jsem zjistil ,že jsou sice nové origo vw,ale na 96 kw a měl jsem honičku je s někím vyměnit. netvrdím ,že všichni inzerenti jsou stejní jen dej pozor ;)
sosač informací
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“