Grafy z brzdy - posílejte
Moderátoři: šulda, Moderátoři
160PS na chiplou FRS to je docela malo ne? To byl nakej lehkej chip..Jindra píše:taky jsem tam byl![]()
Naposledy upravil(a) JasteR dne 08 bře 2008, 14:38, celkem upraveno 1 x.
..:: Octavia vRS TDI - 210HP @ 476Nm NA PRODEJ !!!
..:: Leon Cupra4 TDI - 270HP @ 580Nm

Jestli vidim dobre tak je tam psany vykon dle normy 172Koniku ... ale hlavne ze si spokojenenj..cupra píše:tak vcera som bol merat TDI 150 ARL + chip (asi micu tuning Trnava) decent soft...spokojnost...
175,5 HP a 385,7 NM
Naposledy upravil(a) JasteR dne 08 bře 2008, 00:35, celkem upraveno 1 x.

može byt...3 hp niak asi nepocitiš,ale ani ty nemaš octu RS TDIJasteR píše:Jestli vidim dobre tak je tam psany vykon dle normy 172Koniku ... ale hlavne ze si spokojenenj..cupra píše:tak vcera som bol merat TDI 150 ARL + chip (asi micu tuning Trnava) decent soft...spokojnost...
175,5 HP a 385,7 NM
BMW 330 XD 300 HP 650 NM chip by DONUZO(D-racing.sk)sprint soft 330+hp 700+Nm
a vykon si len myslišcupra píše:može byt...3 hp niak asi nepocitiš,ale ani ty nemaš octu RS TDIJasteR píše:Jestli vidim dobre tak je tam psany vykon dle normy 172Koniku ... ale hlavne ze si spokojenenj..cupra píše:tak vcera som bol merat TDI 150 ARL + chip (asi micu tuning Trnava) decent soft...spokojnost...
175,5 HP a 385,7 NM
No jenze ja pisu ccacupra píše:može byt...3 hp niak asi nepocitiš,ale ani ty nemaš octu RS TDI..a vykon si len mysliš

a kolko si mal predtym odbrzdene?a o ake komponenty menej...JasteR píše:No jenze ja pisu ccacupra píše:može byt...3 hp niak asi nepocitiš,ale ani ty nemaš octu RS TDI..a vykon si len mysliš
(.vykon si nemyslim je overeny z jinych aut s podobnou sestavou),kdyz jsem mel naposled odbrzdeno, tak sem psal vykon z brzdy samo dle normy.... jinac je to komplet RS, chybi jen vyztuhy v kufru a motor papka trochu neco jineho
...ale to uz je OT.
..z puvodniho toho moc nezustalo, bylo tam FRS turbo, S764, Resshachip a EGR off =153PS, 364Nm. (150PS+ od3200 - 4500ot.).. dnes jsou tam Race520, ARL Turbo, 12mm hlava cerpadla, Kat off, sani FRS, vedeni a airbox z 96/110tky +SW ..ted to chce uz konecne ICcupra píše:a kolko si mal predtym odbrzdene?a o ake komponenty menej...JasteR píše:No jenze ja pisu ccacupra píše:može byt...3 hp niak asi nepocitiš,ale ani ty nemaš octu RS TDI..a vykon si len mysliš
(.vykon si nemyslim je overeny z jinych aut s podobnou sestavou),kdyz jsem mel naposled odbrzdeno, tak sem psal vykon z brzdy samo dle normy.... jinac je to komplet RS, chybi jen vyztuhy v kufru a motor papka trochu neco jineho
...ale to uz je OT.
..ostatne muj bejvalej graf tu je taky:
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... &start=120

455Nm tak to je hukot, mas dobrej prubeh, jako sem mel ja, ale jen se 153konikama...je videt ze uz to limituje to turbo..steve.m píše:moja uprava
460Nm 180 PS ARL ,kat von, športfilter,keramika inak seria ale to fičí [img]http://www...cz/files/givarl_1_140.jpg[/img]
PS: Kolik tlacis?

Tak to s musíš opýtať uja mvoleska on to mal na očiach ja som stláčal gombíčekJasteR píše:455Nm tak to je hukot, mas dobrej prubeh, jako sem mel ja, ale jen se 153konikama...je videt ze uz to limituje to turbo..steve.m píše:moja uprava
460Nm 180 PS ARL ,kat von, športfilter,keramika inak seria ale to fičí [img]http://www...cz/files/givarl_1_140.jpg[/img]
VW GIV (arl) chip by Mvolesko cca 180 ,460Nm
..no tim stacenim bych se nechlubil, znas to ..kdo jinymu jamu kopa, sam do ni pada...steve.m píše:Tak to s musíš opýtať uja mvoleska on to mal na očiach ja som stláčal gombíčekJasteR píše:455Nm tak to je hukot, mas dobrej prubeh, jako sem mel ja, ale jen se 153konikama...je videt ze uz to limituje to turbo..steve.m píše:moja uprava

JasteR píše:..no tim stacenim bych se nechlubil, znas to ..kdo jinymu jamu kopa, sam do ni pada...steve.m píše:Tak to s musíš opýtať uja mvoleska on to mal na očiach ja som stláčal gombíčekJasteR píše: 455Nm tak to je hukot, mas dobrej prubeh, jako sem mel ja, ale jen se 153konikama...je videt ze uz to limituje to turbo..
Myslel som gombíček na brzde, či myslel si niečo iné ?
VW GIV (arl) chip by Mvolesko cca 180 ,460Nm