to jo, ale zase nemusis kvuli rozvodum demontovat polovicku autaMatrix píše:Fotky od Pepe Karity:
=->ZDE <-=
P.S. - tomu říkám přístup k turbu, když je motor na štorc... Ta moje pitomá Octávka... to je boj...

Moderátoři: šulda, Moderátoři
to jo, ale zase nemusis kvuli rozvodum demontovat polovicku autaMatrix píše:Fotky od Pepe Karity:
=->ZDE <-=
P.S. - tomu říkám přístup k turbu, když je motor na štorc... Ta moje pitomá Octávka... to je boj...
v bloku jsem to nečistil a to sání jsem vyškrábal nožem protože je pružnej a dostal se dáleko pak jsem to namočil do petráku a podobnou štětkou jako je na láhve jsem to vyčistil kdybich nepotřeboval jezdit tak to vemu do práce na triskač a bylo by to jako nové.Matrix píše:Čistil jsi nějak ty výfukové kanálky co jsou v bloku motoru ??? A jakou metodou jsi čistil to sací potrubí, anebo tohle recirkulaci nemá ???
Hele a prosimtě jak to obtokové turbo funguje když tam nemá lopatky? Jsou tam aspoň trpaslíčci kteří ti točej hřídelkou a měchama pumpujou vzduch do motoru?(LOL)go.vojta píše:JAYD- jestli máš kod ALH tak máš už naklapění lopatek.. jinak na těch fotkách na začátku příspěvku, je to obtokové turbo, takže žádné lopatky v tom nenajdete.. je to passat 90 koní..