Jak zvysit výkon bmw...

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
vonderka
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Jak zvysit výkon bmw...

Příspěvek od vonderka »

Jak zvýšit výkon na BMW 325TDS... Už jsem po čipů sle pořád to nejede tak jak si představuju tak by se mi hodila nějaká ta rada...díky moc.
syncon
Aktivista

Re: Jak zvysit výkon bmw...

Příspěvek od syncon »

vonderka píše:Jak zvýšit výkon na BMW 325TDS... Už jsem po čipů sle pořád to nejede tak jak si představuju tak by se mi hodila nějaká ta rada...díky moc.
bud rad ze ti to jede kamarad ho ma a najede tak 5tis rocne jinak je to v servisu
Bosis
Přispěvovatel

Příspěvek od Bosis »

No taky bych to nedělal.Připadá mi to takový vypisování umrtního listu tomu motoru.Kdo chce výkon tak jedině benzínové BMW.
barvas
Přispěvovatel

Re: Jak zvysit výkon bmw...

Příspěvek od barvas »

bud rad ze ti to jede kamarad ho ma a najede tak 5tis rocne jinak je to v servisu[/quote]

Naprosto souhlasím, sám mám 525td a přestože to má kvalifikovanou údržbu stále nějaký problém.
Bosis
Přispěvovatel

Příspěvek od Bosis »

Já teda předtím jezdil benzínový 6V BMW v E30,ale z tds jsem docela zklamaný z hlediska dynamiky.Když jsem ho koupil,tak jsem se nemohl ani rozjet,vždy to chcíplo,protože to je docela hladový po plynu,ten spodek tam není..Ten turboefekt je tam docela dost znát.Z doslechu vím,že jsou dost nemocný motory,tak ho točím do max. 3500ot/min. v ohřátém stavu,když už to má slušnější dynamiku.Výhoda je u nich cena a zvuk ve srovnání s Audi 2.5tdi.Osobně jsem si ho pořídil zhlediska bezpečnosti,protože v dnešním provozu je potřeba mít bitelnou kastli a to E34 je.
koule
Přispěvovatel

Příspěvek od koule »

tak jak na to koukam tak na bmw e34 tds asi zapomenu i když jsem byl přesvědčen že do něj letos pujdu ale potřebuju autak kterej chodí(to ne že bych bmw chtěl křivdit) i přez super vzhled zlýho auta který i na svuj věk zaslouží respekt vo tom ještě popřemejšlím :(
ducato 1.9d POWERHIDRAULIK FILTRY Z LIAZU už nemam.
MIR.B.M.W
Přispěvovatel

Příspěvek od MIR.B.M.W »

výkon nezvyšuj ja jsem měl chip a bow ventil a motor mi odešel a stoji mě to 40litru a ještě to nejezdi ..poradim ti kup si E-46 330d máto 150kw a jezdiš za 8 litru
moje skype je Mira.B.M.W
koule
Přispěvovatel

Příspěvek od koule »

MIR.B.M.W píše:výkon nezvyšuj ja jsem měl chip a bow ventil a motor mi odešel a stoji mě to 40litru a ještě to nejezdi ..poradim ti kup si E-46 330d máto 150kw a jezdiš za 8 litru
a k čemu bow když to nemá škrtící klapku???
ducato 1.9d POWERHIDRAULIK FILTRY Z LIAZU už nemam.
pajda
Přispěvovatel

Příspěvek od pajda »

Mě by jenom zajímalo co se na tom motoru sere,když je tak špatnej.Každej řekne,že na TDS se zvedaj hlyavy.Chlap,kterej hlavy repasuje řek,že hlavu na TDS dělá zřídka.Podle mě to je jen jedna bába povídala,když je to auto sériový a má správnou údržbu,tak by mělo i úměrně k tomu fungovat.Když někdo skočí do auta nastartuje a sotva to namaže už má plyn na podlaze,to by nevydžel ani japonec.
go.vojta
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od go.vojta »

Když se k tds umí chovat a zná jeho minulost a nevykašle se na závady a hned je odstraní tak vydrží hodně. ale při těchhle kilometrech už každej druhej má v háji viskospojku, zanesenej chladič zvenku, po bouračce mají všichni utrženou vrtulku na vodní pumpě a tds je citlivé na přehřátí. pokud se to nepřehřeje a ohřívá se ,mění se normálně olej, tak vydrží moc. ale problém je, že většina po českejch bazarech už má spravovanou hlavu a problémové chlazení, jsou utavený atd. a to už je pak akorát na problémy. já měl tds mělo najeto 228000 a bylo jako nové. motor šel nádherně a jel fakt moc slušně. takže ty co nejedou a mají problémy tak mají bud hodně přes půl milionu, anebo mli nějakej problém. takže asi tak..
Passat B5 tdi, passat B4 tdi

BMW R1150GS
Honza M
Přispěvovatel

Příspěvek od Honza M »

go.vojta píše:Když se k tds umí chovat a zná jeho minulost a nevykašle se na závady a hned je odstraní tak vydrží hodně. ale při těchhle kilometrech už každej druhej má v háji viskospojku, zanesenej chladič zvenku, po bouračce mají všichni utrženou vrtulku na vodní pumpě a tds je citlivé na přehřátí. pokud se to nepřehřeje a ohřívá se ,mění se normálně olej, tak vydrží moc. ale problém je, že většina po českejch bazarech už má spravovanou hlavu a problémové chlazení, jsou utavený atd. a to už je pak akorát na problémy. já měl tds mělo najeto 228000 a bylo jako nové. motor šel nádherně a jel fakt moc slušně. takže ty co nejedou a mají problémy tak mají bud hodně přes půl milionu, anebo mli nějakej problém. takže asi tak..
Přesně tak!
Mireck
Přispěvovatel

Příspěvek od Mireck »

Bude jazdit ked ho nastratujes nechas ohriat a nedupes hned na neho a samozrejme ked se neprhrieva ako tu uz bolo spomenuto. Vsetko uz myslim bolo spomenute. Nezvysovat vykon, nezanedbat udrzbu a nechat ho pred jazdou ohriat.
mensik4
Přispěvovatel

Příspěvek od mensik4 »

Máme v rodině ten samej motor..Po 550000 s roztrhl píst na 6 válci.Po výměně za starší má auto dalších 130000..Jinak před pístem jen jednou těsnění pod hlavou a tet čerpadlo.Ale podle mě mělo nárok :D ..
V70 II 2.5Tdi 103kw
Honza M
Přispěvovatel

BMW

Příspěvek od Honza M »

Já mám E34 524TD.Je to vynikající auto,jak se tady říká,zahřívat a po dojetí chvíly nechat běhat. Ale boužel mi ted upadl ventil a silně rozmlátil hlavu,píst,ohnul ojnici a do toho všeho rozbitý píst udělal rýhy do válce!
Odpovědět

Zpět na „BMW“