Klimatizace je. Díval jsem se u druhých, běží pěkně. Děkuji.
Napínací kladka.
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Napínací kladka.
Na 66kw ALH mi při volnoběhu poskakuje napínací kladka plochého řemenu. Už, při lehce zvýšených otáčkách poskakování ustane. Řemen je je bez prasklin, výstupků. Velikost poskakování je asi 1cm.
66kw
Re: Napínací kladka.
Máš ko napínák resp. ten pístek co tlumí skákání co chceš slyšet víc koukni na volnoběžku altíku jestli je funkčníCNC píše:Na 66kw ALH mi při volnoběhu poskakuje napínací kladka plochého řemenu. Už, při lehce zvýšených otáčkách poskakování ustane. Řemen je je bez prasklin, výstupků. Velikost poskakování je asi 1cm.![]()
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
na jednu stranu jde a na druhou drží a nesmí šustit jako před smrtí nebo klouzatPeete píše:akorat nebude cvrkatSlavkov píše:Musí fungovat jako "cvrček - ráčna - rohatka/západka", může být "kouslá"Děděk píše:Jak zkoušíte volnoběžku na altíku?Díky
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
JJ, přesně tyto příznaky jsem měl na obou seatech a u obou to byla volnoběžka na altíku. Oprava na počkání v altíkoservisu. Naposledy před týdnem. Volnoběžka + uhlíky + práce 2.900,- 
Seat CordobaTDI / AFN - 176 HP
Seat Alhambra TDI / AFN - 171 HP
Škoda Fabia SDI / ASY - Nemá HP
Ford C-Max 1,6 Tdci - 80kW
Seat Alhambra TDI / AFN - 171 HP
Škoda Fabia SDI / ASY - Nemá HP
Ford C-Max 1,6 Tdci - 80kW