caute chcem sa opytat kamosovi zacala dost dymit laguna dnes dokonca stratila vykonide ako keby v nudzaku pomali ide do otacok a v kopci sa mu rozblikala kontrolka zhavenia odpojil som vahu ale ziadna zmena tak by to mohla byt ona?alebo je odidene turbo lebo trosku zere olej a zadny naraznik ma odymeny od vyfuku filtre su nove zatial dik
jurki888 píše:caute chcem sa opytat kamosovi zacala dost dymit laguna dnes dokonca stratila vykonide ako keby v nudzaku pomali ide do otacok a v kopci sa mu rozblikala kontrolka zhavenia odpojil som vahu ale ziadna zmena tak by to mohla byt ona?alebo je odidene turbo lebo trosku zere olej a zadny naraznik ma odymeny od vyfuku filtre su nove zatial dik
môže biť že ti uniká tlak vzduchu za turbom , ale ked žere olej tak môže biť aj turbo vadné
jurki888 píše:caute chcem sa opytat kamosovi zacala dost dymit laguna dnes dokonca stratila vykonide ako keby v nudzaku pomali ide do otacok a v kopci sa mu rozblikala kontrolka zhavenia odpojil som vahu ale ziadna zmena tak by to mohla byt ona?alebo je odidene turbo lebo trosku zere olej a zadny naraznik ma odymeny od vyfuku filtre su nove zatial dik
môže biť že ti uniká tlak vzduchu za turbom , ale ked žere olej tak môže biť aj turbo vadné treba diagnostiku , a aj trisky skontrolovať