Vies vobec co pises...?Martty píše:Zkusil bych předvstřik.

Moderátoři: šulda, Moderátoři
já už se teda taky přidám fakt se ti nepodařilo přidat víc jak o 300gsmboss píše:Nechapem co sem pletiete predstrek, ked sa tu bavime o startovacej davke!!!!!!!!!!!!!!!!!????????![]()
![]()
![]()
![]()
blbě, prostě pokec o problému, TDi graf mimo toleranci je taky o startu, odpojená kotrolka na palubce, atd. ...měl jsem předvstřik nad horním grafem po rozvodech,hned to chytalo líp,ale pak jsem to zase stáhnul k pulce...jinak mě pomohl ten startér a dávka,jenže já ten valeo startér měl za hubičku od známého,jinak něco stojí..slovacek.milos píše:já už se teda taky přidám fakt se ti nepodařilo přidat víc jak o 300gsmboss píše:Nechapem co sem pletiete predstrek, ked sa tu bavime o startovacej davke!!!!!!!!!!!!!!!!!????????![]()
![]()
![]()
![]()
to prostě nechápu
ale neber to nějakblbě, prostě pokec o problému, TDi graf mimo toleranci je taky o startu, odpojená kotrolka na palubce, atd.
jsem jen obyčejný sběrač informacímiloš
softom ako v RJ?..... no co chalani vravia klasika VAg a podvihnut davku....malo by to pomoct..neee? teda aspon co som dvihal ja tak pomohlo.jini píše:Teplý mně to už hůř chytalo, VAGem to bylo na max, TDI graf ok. Přidal jsem zkusmo softem a musel to pak vrátit trochu zpět jak rychle to chytalo. I teď ženě občas nadávám že ničí volnoběžku startéru
Auto v podpisu

gsmboss píše:Tema o zodranom rotacnom cerpadle ktory ma nasledok spatneho tepleho startu,- ale budete sem pliest PREDSTREK.... milos v pohodicke ked sa ti to nezda, ale ja som to skusal osobne zdvihat na minimalne 10 kusov VW a viac ako 33100 sa neda pridat.... skus sam a uvidis
Jednak ř.j. u zahřátého motoru nastavuje nižší startovací dávku. Teplá nafta je taky řidší a pokud je vstřikovací hlava čerpadla vyběhaná, tak dochází k prosakům zpět a do válců se jí dostane míň.téma zodraté čerpadlo a teplý start to mi neleze na rozum vůbec, pokud by byl opotřebený píst v hlavě tak ti neudrží tlak v trubkách a studený start by byl taky oničem
Milos, nejde o zhavenie za tepla, ale ako oklamat RJ, ze motor je studeny. Toto riesi to rele pre teply start. Ked zapnes klucik, rele pripoji k cidlu teploty do serie odpor, tym nasimuluje ovela nizsiu teplotu motora, aka skutocne je. Po nastartovani rele odpoji tento odpor a RJ ma pravdive info o teplote.slovacek.milos píše:gsmboss píše:Tema o zodranom rotacnom cerpadle ktory ma nasledok spatneho tepleho startu,- ale budete sem pliest PREDSTREK.... milos v pohodicke ked sa ti to nezda, ale ja som to skusal osobne zdvihat na minimalne 10 kusov VW a viac ako 33100 sa neda pridat.... skus sam a uvidis
dobrý poznatek já zvedal o kokta nedávno o 400 zvedl bych víc ale majitel měl strach ze spotřeby, prostě si to nedal vysvětlit a co jsem zvedal dřív tak o 1000, pouze koktávky, VW nikdy
a jednou jsem zvedal něco v SDi v kanále 04 na max co to bylo nevím, ale žádnou změnu jsem nepocítil,
téma zodraté čerpadlo a teplý start to mi neleze na rozum vůbec, pokud by byl opotřebený píst v hlavě tak ti neudrží tlak v trubkách a studený start by byl taky oničem,
pak mi řekni k jakému problému dojde když si upravím žhavící relé že tam přivedu malou dvojlinku a přes tlačítko spojím + a cívečku a požhavím
v paměti závad se neobjeví nic miloš