Loupnutí při zatočení
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Je to tak na pasiku se nic neotaci. Zkusil bych ty vrchni ramena,ktera drzi ten tlumic,ale radeji komplet sadu. A zkontroloval bych to kolem podvozku. Ten CV kloub by klepal,kdyby si vytocil kola do plna a jel,tak uslysis a loziska huci.. Takze spise cep nebo ulozeni v ramenech. Zajed k nekomu do servisu a mas po starostech. 

VW Bora 1.9 ST TDI PD ,ASZ,EGR off,Kat off,MAF off,Nerez 62mm vyfuk,Egr power pipe,ARL FMIC, Hybrid,S3 brzdy 312x256,R32 sani,
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
Tak jsem dneska dost lítal a už to mlátí i při jízdě v přímém směru tak jsem zvědavý co na mě vypadne až to komplet rozeberu 

OI TDI PD 4x4 COMBI, 312/260, TT, VB,PP 1043,FMIC,HDS,FMH ,HP-sporting,17 SPIDER,D5WSC-TP5, 193/421 PRODÁNO 
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
ZAJÍMÁM SE O BUDOUCNOST, PROTOŽE V NÍ HODLÁM STRÁVIT ZBYTEK ŽIVOTA.

T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
mam podobnej problem a u me je to ulozeni tlumice, ta sada na ibizu stoji na jeden tlumic 300Kc, cili pohoda. daval jsem KW a pouzil puvodni sadu, to byla chyba, to lozisko je asi kaput, zatim to neni tragedie, ale taky se na to chystam. auto bylo na zvedaku-cepy atd v poradku. mozna mas stejnej problem, ta sada bude kolem 500 a tu praci si udelas sam, jen potrebujes stahovaky na pruziny, jestli mas serii podvozek.
VW Passat 2.0TDI CR 103kw CBAB
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
DIESELPOWER cooperation
stahováky mám což to, ale vubec si nevybavuju jak tam u pašíka je to horní uložení, co by tam mlátilo?? komplet to celé rozeberu a uvidím, pač když je to takle po hromadě všechny ty ramena tak se to na prd pozná když to nemá vakl jak ...
OI TDI PD 4x4 COMBI, 312/260, TT, VB,PP 1043,FMIC,HDS,FMH ,HP-sporting,17 SPIDER,D5WSC-TP5, 193/421 PRODÁNO 
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR

T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
-
- Aktivista
já třeba u koktávky jsem neoběvil nic, rozebral jsem horní uložení a v poho, vyměnil jsem uložení stabiláku, jakože zlepšení a bylo to tam zas, třeba při škubnutí volantu klep, nakonec jsem přehodil ty gumy horní nad tlumičem , a klid milošlive 69 píše:stahováky mám což to, ale vubec si nevybavuju jak tam u pašíka je to horní uložení, co by tam mlátilo?? komplet to celé rozeberu a uvidím, pač když je to takle po hromadě všechny ty ramena tak se to na prd pozná když to nemá vakl jak ...
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
urcite to bude nieco s tlmicom. Mam ten isty problem a menili mi v servise pruziny -40/-40 cize som mal vybrate tlmice. Pred tym som to nemal teraz mam take jemne lupnutie pri schadzani z betonoveho mostika a pri urcitom uhle zatacania. Priklanam sa k nazorom, ze je to horne uchytenie tlmica. Urciter daj vediet ako si dopadol. Nic ine tam nemoze byt chyba lebo mam najazdenych len cca 3600km. Vozidlo Seat Leon 1P.
synthetizer music and tuning 4ever!
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Nie, pri jazde to prave nerobi robi to iba pri vyjdeni na prekazku pri malom uhle zatocenia a pri zatacani tiez iba v niektorom uhle. Nerobi to vsak vzdy pri zatacani!Obi píše:pokud ti to dělá i při jízdě rovně lup,lup,lup tak je to poloosa.Začíná to v rejdu,pak i rovně.
synthetizer music and tuning 4ever!
to je presne ono, stejnej problem, ja na ty poloosy koukal, tem nic neni, do mesice to budu delat, tak to schvalne nafotim,jestli bude nejake viditelne opotrebeni (zdeformovani)CiLA píše:Nie, pri jazde to prave nerobi robi to iba pri vyjdeni na prekazku pri malom uhle zatocenia a pri zatacani tiez iba v niektorom uhle. Nerobi to vsak vzdy pri zatacani!Obi píše:pokud ti to dělá i při jízdě rovně lup,lup,lup tak je to poloosa.Začíná to v rejdu,pak i rovně.
VW Passat 2.0TDI CR 103kw CBAB
DIESELPOWER cooperation
DIESELPOWER cooperation
Tak jsem to včera komplet prolez na zdviži a na skoro nic nepřišel!
Mám jen podezření na silemblok v zadním rameni přes který je rameno otažené v nápravnici! Asi náká tuhost by tam měla být a zdá se mi že je příliš měké! Neřešil ste to nekdo??? Popřípadě vymenit jen silenblok nebo celé rameno?

T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR

T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
Tak jsem si dnes vyměnil komplet všechny ramena na přední nápravě a náké tukání se stratilo a je to takové jiné svezení jak jsou všechna ta uložení tvrdší ale když zatočím tak to loupání je tam stále! Je to fakt divnej zvuk! Co dál vymenit?? žeby kloub??? 

T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR

T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR