Max výkon 1,9 PD 110kw
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Koukam dalsi co ma v noze i ABS...Bageta píše:A s přenosem na silnici bych si až tak hlavu nelámal to je spíš o citu a nohách.
Nicmene bys ten tuning od Stingraye mel podstoupit, protoze jsi na to vhodny pacient. Zatim stingray vysledek nepredvedl, takze mate hosi zelenou.
A k te vysoke maximalce. Obavam se, ze budes potrebovat postelovat stalej prevod nebo jinou prevodovku, protoze tech cca 230k/h a 4000ot te asi dlouho bavit nebude. O motoru nemluve.
Dodge Challenger 6.4 V8
(Proč 6.4? Protože nedělaj 6.5!)
(Proč 6.4? Protože nedělaj 6.5!)

-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Maximálku dělá převodovka otáčky nikdy na motoru nezvedneš tak aby jsi to poznal. Ono to jede neskutečně od 150Km/H nahoru i se 190Ps a 400Nm. Na 1Km s pevným startem mám 175Km/h a druhém 208Km/h a to je max pro převodovku co je mmnt. v autě nehledě na to že mám 4Motion. Nej čas na 400m mám 14.3 Přerov Letiště.Bageta píše:Jo a sprintovat s tím nehodlám,je jasný,že když tomu založim na rozjezd tak budou hořet gumy a nic.Mě zajímá,aby to utíkalo i po 150km/h jak šlak a maximálku mít co nejvejš.
Bageta : Mam podobne problemy. Odlozil som moj skvost ( to si myslim len ja ) 186 hp s 870 kg a stovkou pod 6 sekund a dal som sa na diesel kvoli tomu istemu co ty, spotrebe ( Mne to zralo tak 18 litrov, trocha travy okolo cesty a aj nejake male deti, ktore sa priplietli sa podarili
). Dnes mam za sebou prvy jazdny den s mojou second hand 90 konovou pieckou a trpim ako kon. To auto proste nejde ale taky pocit som mal aj v kadejakom dvojlitri ale najpodstatnejsie je ze uplne saliem z toho zvuku. Niekto tu ma take heslo ze jazdim na traktore v tvare auta a myslim ze to zacinam chapat v sirsich suvislostiach. Inak pises o max vykone pre 96kw pd130. Uz mas alebo planujes ?

Prostě poserů je plná republika.Já nemám až tolik peněz,ale klidně to risknu a pujdu do nějaký ujeťárny a buď se to povede a bude to super a nebo budu schánět novej motor,ale vidim,že jinak než způsobem pokus omyl to asi moc nepůjde,protože pro většinu je magická a nepřekonatelná hranice 200Hp a za tu se bojí jít.Je škoda,že je tak málo lidí co se dokážou nadchnout a zkusit něco novýho.
- Stingray
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
m303 píše:A jasne, neviem kde pozeram 110kw 150koni. Mas alebo uvazujes ? Inac si myslim ze s tymi stingrayovymi upravami by si tie prachy za BMW kludne spendol.
No jasne to je dobrá blbosť........to že každý ******* u Vás si vypýta nehorázne prachy za akúkoľvek prkotinu do motora......nie je moja chyba!!
...to be or not to be... - faster