Max výkon 1,9 PD 110kw

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

titan0306
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od titan0306 »

Bageta píše:Prostě poserů je plná republika.Já nemám až tolik peněz,ale klidně to risknu a pujdu do nějaký ujeťárny a buď se to povede a bude to super a nebo budu schánět novej motor,ale vidim,že jinak než způsobem pokus omyl to asi moc nepůjde,protože pro většinu je magická a nepřekonatelná hranice 200Hp a za tu se bojí jít.Je škoda,že je tak málo lidí co se dokážou nadchnout a zkusit něco novýho.
Řeknu ti to takhle,je rozdíl přidat 80PS na 90 serii a 150 serii.Na 90 dáš věci ze 150,ale co na tu 150?Přes 200PS není mnoho a ten co je, nad tím strávil mnoho času a peněz tak nepočítej s tím že ti řekne všechna svá tajemství.Když nemáš moc peněz co tam chceš dát za turbo běžně dostupný?Můžeš tam narvat velký jak svině ,ale jak to pojede od spoda?A když s tím nechceš závodit tak na co ti to bude?
Bych chtěl vidět jaký bys měl cit při 500Nm (LOL)
Čti a brzy se dozvíš proč je 200PS "HRANICE" výkonu ;)
Bageta
Přispěvovatel

Příspěvek od Bageta »

Stingray kde sídlíš na Slovensku,Bratislava?
lt.kubosh
Aktivista

Příspěvek od lt.kubosh »

Singray> Prestan furt vykrikovat neco ukaz! A nechapu proc musis mit 3 prispevky na tri vety?!?
Dodge Challenger 6.4 V8
(Proč 6.4? Protože nedělaj 6.5!) :D
Bageta
Přispěvovatel

Příspěvek od Bageta »

Titane je rozdíl koupit za 1,5 mega bavora nebo nacpat 100 000kč do motoru!!!!!Kilo do toho rád pustim,kdzž to bude aspoň trochu kloudný.Jo a k tomu závodění,já nezávodim,ale rád jezdim svižně.A s tim krouťákem,nechci ho mít na 2000ot,ale klidně o dost víš a tam už se to dá nohama krotit!!!
Bageta
Přispěvovatel

Příspěvek od Bageta »

Jo a ještě,z nikoho netahám rozumy nebo jeho fígle,který ho stály moc času a peněz za zkoušení,ale rád se do toho zkoušení pustim s někym kdo se nebojí a ví o čem je řeč!!!!
titan0306
Aktivista

Příspěvek od titan0306 »

Bageta
Přispěvovatel

Příspěvek od Bageta »

Titane ty si hroznej pesimista.Já myslim, Stingray už něco předvést musel,protože jinak by asi chcípnul hlady a tu svojí garáž mohl zavřít.Když nic jinýho tak se mi líbí jeho přístup a zatim mě přesvědčil víc než kdo jinej,že ví o čem mluví.
Bageta
Přispěvovatel

Příspěvek od Bageta »

Jenom otázečka,nevíte někdo,jestli má Leon top sport samosvor?
Stingray
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stingray »

Ok páni....jeden návrh.....

Ak sa nájde záujemca zo slušným tdi-čkom musí mať fajn body kit najlepšie 4x4 verzia alebo min. predokolka 130-150PD, 6°prev.

Alebo kompletná úprava auta aero kit aj s chrom úpravou......viem to urobiť ako showcar za dotovanú cenu.

Nar. Octavia alebo Leon, VW auto sa musí povinne zúčastnovať zrazov a šprintov.
...to be or not to be... - faster
reesha
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reesha »

Stingray píše:Ok páni....jeden návrh.....

Ak sa nájde záujemca zo slušným tdi-čkom musí mať fajn body kit najlepšie 4x4 verzia alebo min. predokolka 130-150PD, 6°prev.

Alebo kompletná úprava auta aero kit aj s chrom úpravou......viem to urobiť ako showcar za dotovanú cenu.

Nar. Octavia alebo Leon, VW auto sa musí povinne zúčastnovať zrazov a šprintov.
To už budú dve nebo tri najrychlajší TDI v ČR za dotovanú cenu.
Doufám že nás opět přijedou do Mimoně vyprášit, a nejlépe celá skupina naráz :P
Obrázek Obrázek

Prohlížeč logů LogView stahujte tady

PS: Hledáme (ne)mechanika, viz odkaz s popisem
titan0306
Aktivista

Příspěvek od titan0306 »

Bageta píše:Titane ty si hroznej pesimista.Já myslim, Stingray už něco předvést musel,protože jinak by asi chcípnul hlady a tu svojí garáž mohl zavřít.Když nic jinýho tak se mi líbí jeho přístup a zatim mě přesvědčil víc než kdo jinej,že ví o čem mluví.
Zrovna já jsem strašnej pesimista (rofl) .Je vidět,že jsi moc příspěvků nečetl.Na druhé stránce je má úprava Superbu a to jsem byl skromnější.I přes mnoho odrazujících odpovědí jsem se do toho pustil sic ještě nejsem u konce :D ,ale začít nějak musíš.
Tobě nestačí na svižnou jízdu cca. 195Ps?
Od Stingraye jsem zatím neviděl žadný graf ani žádný výsledek ani o něm nikdo nemluvil ani na žádném sraze jsem neměl čest tak co k tomu dodat :?
Bageta
Přispěvovatel

Příspěvek od Bageta »

Tak koukám,že jme se vlastně nikam nedostali.Stingray díky za nabídku,ale nehodlám se zůčastňovat žádnejch sprintů a srazů.Mám leona ,ale jen dvoukolku 110kw,4x4 mi připadalo zbytečnejch těch 160 kg na víc,ale teď možná lituju.Ale můžem něco provést i bez dotované ceny.Zajímá mě motor a brzdy,ale jak to vypadá už tak důležitý neni.Nevíte někdo jak je to s tím samosvorem u tohodle auta???

TO titan: 195hp samo stačí,ale to má kde kdo tak proč nechtít víc,já mám rád když to pěkně utíká
mvolesko
Aktivista

Příspěvek od mvolesko »

nema samosvor, jen EDS
TDI 4x4 90Hp --> 2++Hp
Obrázek
lt.kubosh
Aktivista

Příspěvek od lt.kubosh »

Bageta píše:Jenom otázečka,nevíte někdo,jestli má Leon top sport samosvor?
Samosvor jenom na predni naprave :? Na zadni to chapu, ale na predni? Poucte me nekdo.
Dodge Challenger 6.4 V8
(Proč 6.4? Protože nedělaj 6.5!) :D
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“