nechcem zakladat nove tema tak napisem moj podobny problem. mne traslo volantom pri brzdeni od cca 80 do cca 60kmh.. prve ma napadli kotuce aj napriek tomu z su relativne nove. dal som ich stocil.. brzdove platnicky ostali tie iste.. auto pri brzdeni pod 100kmh nevibruje vsetko je ok .. ale ked brzdim v rozmedzi od cca 140 po tych 110kmh. tak to vibruje.. inak ten co stacal kotuce povedal ze tam bola velmi mala nerovnost.
co by to mohlo sposobovat kedze sa podla mna len problem posunul dovyssich rychlosti? pokusam sa najst suvislost s tym co som rozoberal - napadaju ma gumy kedze som mohol inak nasadit disky..
mate nejake skusenosti a rady?
dakujem
inak auto je Alhambra 1.9TDI AUY ale to je asi jedno..
len mi nejde do hlavy ze pred tym to robilo pri nizsich rychlostiach cca 60kmh.. a vo vyssich nic.. a teraz po rozmontovani a zlozeni sa to posunulo od 140kmh do 110kmh.. tak ma len tak logicky napada ci nahodou to nebudu gumy alebo nieco co sa namontovalo v inej polohe (moc toho teda asi neni : ) )... ale skusim pozret tie ramena..
Zadní silentbloky ramen je Bolest Octy I, Golf IV, Fabia I atd.
Třeba Octa II už má bytelnější silentbloky.
Nejhorší je, že ten silentblok nemusí být nutně roztrženej, ale už nemá tu tuhost a to stačí ( zkušenost z BMW )