otázka není blbá, sám si to dělat nebudu, soudíš správně že kdbyych si sám dělal ropzvody, tak tady nešaškuju a neptám se na úplný banality, jsem ale těžkej začátečník a ne že bych chtěl do servisu dát auto a igelitku dílů, ale říct si v tom servise co přesně za díly tam chci, aby mi tam neobjednal nějakou levnou repliku nebo nějakej šunt, proto zjišťuju co tam mám mít a jaký značky..... Ten servisák je docela zloděj, a tak chci vědět jestli tam mám ten tlumičš, protože on mi furt tvrdí že jo, ale už mi nejen tady řekla kupa lidí že ho tam taky nemá..... a nebylo by nic novýho pod sluncem že si naučtujou v servsise opravu (výměnu) dílu, kterej se neměnil a podobně.... protože chci prostě vědět..... kdybych to měl na salámu tak to odvezu do servisu a řeknu rozvody, podám klíče a jen se zeptám kdy a kolik..... mě to ale lhostejný není co se s tím autem děje a prot se ptám a zjišťuju, to je celkem normální ne?chosepm píše:Colin2001 píše:Tohle o čem mluvíte to číslo motoru ASZ 115 000 to poznám jak a kde? Moje auto je rok výroby 2001/10 měsíc a VIN je : WAUZZZ8L32A029177
Takže tam ten tlumič mám nebo ne? Jestli tam je tak ho vyměním, ale nevím jestli ho mám shánět nebo ne že jo, a už si připadám jak pako, každej mi říká něco jinýho, teď mi zase v AUTO HOBBY Kostelec nad orlicí řekli že ho tam nemám......Možná blbá otázka, ale ty si to budeš dělat sám? Pokud ano, neni pro tebe problém se tam podívat, mám za to že jsou tam možné obě varianty. Pokud ne, v servise si to stejně zjistí a objednají co je třeba. Nebo jim tam dáš auto a igelitku dílů?
divny zvuk od rozvodov ASZ.. hladam odbornika.
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Sběrač informací
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 0
OOOO AUDI OOOO
A3
1,9 TDI PD 96KW
6-kvalt
A3
1,9 TDI PD 96KW
6-kvalt
- chosepm
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 1

Zdravim uplne chapem colina2001 vid moj problem dal som si to robit cloveku ktory mi robil 3je rozvody na Tdi rotacke ale na ASZ mu to ocividne nevyslo.za vymenu a material som dal 8500sk po 20 tisic km to zacalo hucat teraz mi vymenil vodnu pumpu na zaruku pretoze som to bol reklamovat a poslal ma prec ze je to v poriadku.auto hucalo dalej ale on to uz nepocul.kupil som si tu napinaciu kladku za 3000sk a vymenil mi to znami je ochotny ale neni odbornik nema pripravky.auto mi nejak odvtedy netaha a smiesne startuje.uz som to mal rozobrate 3 razy neviem uz za kym mam ist. (wallbash)tak si rozmysli komu to das vymenit. ciaochosepm píše:dej to někomu komu věříš. Myslim, že každej normální mechanik ti naopak vrátí igelitku věcí co ti vyměnil pokud tě to bude zajímat. U mě nikdo neřešil co mu tam dam. Prostě objednáš rozvodovou sadu, vodní pumpu a ručim za to, žeto musí dalších 80000km vydržet. Pokud se tak nestane, nemělo by tě to stát ani halíř.
toledo sport TDI PD upravy rok2009:kat off.
opel astra TDS
Yamaha FZ6S
opel astra TDS
Yamaha FZ6S
- chosepm
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 1
Když je to všechno nový a napnutý správně, mělo by to fungovat. Vždycky se může dostat někomu do rukou zmetková kladka to neřikam, ale pokud to nenapne moc, ze strachu aby to nepřezkočilo, měly by to kladky vydržet a nekvílet. Samo že to pak musí na diag zkontrolovat, jestli to stříká kdy má (asi tvuj případ se starty), ale s tim se ani ve škodě kolikrát nezaobírají. Pokud máš PD tak samo na přípravky. Jsem si nevšimnul. Myslim si že tyhle motory kde jsou automatický šponovací kladky jsou na to zlatý...čest tomu kdo na to přišel. Je fakt, že kolikrát je lepší, když ti to známej udělá a můžeš na to i dohlídnout. Když víš co děláš, je ti jedno když ti koukaj zákazníci pod ruce. Uvidíš, že pro to udělal všechno co moh a dál je to na materiálu. 

***VAG,PSA,Renault***
-
- Sběrač informací
Odpovědi: 0
divny zvuk od rozvodov ASZ.. hladam odbornika.
mal som ten problém (POZOR ROBILO TO IBA RÁNO - potom nič) a všetci ma presvedčovali, že to je to alebo ono, až mi kamoš vzal auto dal dole kryt popočúval a povedal napínacia kladka. V servise povedali NEEXISTUJE Nemožné !!! Tak som sa k nim postavil a postupne mi všetko premazali, dali dole klinový remeň, a nakoniec povedali dobre skúsime tu kladku. Samozrejme, že to bola ona. Od vtedy všetko OK.
Mně to ty zvuky vav vav vav dělá od rozvodů taky, mám vše vyměněný za originál a chlápek co mi to dělal, pracuje přímo v servise vw, říkal že by se tím neznepokojoval. Řekl bych že je to normální, všiml jsem si toho už u víc aut, jak jim to na volnoběh vyluzovalo úplně stejnej zvuk. Takže to neřeším.
Golf IV 1.9 TDI PD 74kW
No asi to bude nejaka spatna sada rozvodov.Kolko kilometrov mas po vymene?Higins77 píše:Mně to ty zvuky vav vav vav dělá od rozvodů taky, mám vše vyměněný za originál a chlápek co mi to dělal, pracuje přímo v servise vw, říkal že by se tím neznepokojoval. Řekl bych že je to normální, všiml jsem si toho už u víc aut, jak jim to na volnoběh vyluzovalo úplně stejnej zvuk. Takže to neřeším.
Urcite si to daj skontrolovat mne tiez vraveli ze to je v pohode

toledo sport TDI PD upravy rok2009:kat off.
opel astra TDS
Yamaha FZ6S
opel astra TDS
Yamaha FZ6S
Přes 30 tis a dělá to od začátku, nemění se to je to furt stejný. Někdy to slyšet je, někdy ne. Před půl rokem jsme to kontrolovali, sundali se rozvody ale nic se nenašlo, preventivně jsme jen vyměnili vodní pumpu,protože tu jsme při rozvodech nedělali, všechno jinak dobrý, tak se to tam zase nandalo a žádná změna, akorát to stálo půl dne práce a tu pumpu.skoda405 píše:No asi to bude nejaka spatna sada rozvodov.Kolko kilometrov mas po vymene?Higins77 píše:Mně to ty zvuky vav vav vav dělá od rozvodů taky, mám vše vyměněný za originál a chlápek co mi to dělal, pracuje přímo v servise vw, říkal že by se tím neznepokojoval. Řekl bych že je to normální, všiml jsem si toho už u víc aut, jak jim to na volnoběh vyluzovalo úplně stejnej zvuk. Takže to neřeším.
Urcite si to daj skontrolovat mne tiez vraveli ze to je v pohode
Golf IV 1.9 TDI PD 74kW