A kde je původní grafMatthew píše:Muhahaa docela se tady bavím když tady vidím ten první graf z brzdy... nejřív jsem to nechápal jak někdo tohle vůbec může udělat a pustit to do provozu ale když jsem si přečetl pár posledních příspěvků je mi to vše jasné... myslel jsem že dotyčný už z kopírování map vyrostl:) Nebo je to pořád stejné jako tenkrát když začínal a viděl na jednom srazu jak jede načíplá octávka od cimbu tak hned po tají sosal mapy...každý nějak začína - takže nic proti ale myslel jsem že teď už si děláš mapy sám... nebo to tady pánové přehánění a ty si nic nezkopíroval co mvole rád bych znal tvoje vyjádření
![]()
![]()
První golfV 185 PS
Moderátoři: šulda, Moderátoři
G5 TDI - 66KW - 3X OFF + VB + čip a Plusko jede líp
G5+ko TDI -77KW + 3X OFF + Oleg Hybrid = 142 MAHA kw Mvolessoft
takže tady se hlásí jeden zoufalec a ignorant , na žádný brzdě jsem nebyl, jede mi to jak já chci, hulí mi to jak já chci a jsem zpokojenej.Forest píše:Tu negativni reklamu si delas sam a jen slepec, zoufalec nebo naprosty ignorant by po takovychto skobrtnutich vyuzil tvych sluzeb.mvolesko2 píše:asi mu budu muset davat provize
Nicmene beru te za slovo a provize se timto verejne vzdavam ve prospech rodin pozustalych po tech, kteri i pres tyto varovne signaly vyuziji tvych sluzeb.
zpokojenej, co to znamená
.... možná jsi chtěl napsat znepokojenej?? 
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 
Já myslel, že jsi to smázl sámrodrigo píše:MirekX píše:zpokojenej, co to znamená.... možná jsi chtěl napsat znepokojenej??
sorry spokojenej ach ta čeština, jinak by mě zajímalo kde je můj dodatek o zmrdech
, najednou to tam nebylo.KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW
BH tak to nebylo myšlený,šlo jen o VA v 77KW motoru.S tvojeho pohledu je to prkotina ale jde o poměrně nová auta a spousta lidí nechce se svím mazlíkem experimentovat.Jistě se najdou další 77-VAčkári a mnozí časem uzrají na hybrida ,možná ta nemoc potká i mě ale zatím nemám ani tu 77kw s kkkčkem
ale uš se někde zajíždí 
G5 TDI - 66KW - 3X OFF + VB + čip a Plusko jede líp
a myslíš že já mám nějaké špatné komponenty nebo jen cenu????????BH motor píše:nooooooooo, verzii je viacej ale cena je niekde inde ako si platil ty. Za kvalitne komponenty a upravu na 190-200 ps by som si ja popytal s turbom novymi vstrekovacmi odladenim na brzde a modifikaciou vyfuku niekde okolo kilecka.
G5+ 1,9,77kW+VA+soft MVO+trysky 85kW+jednohmota+vaha OFF+egr OFF+kat OFF =136,5kW/185,6PS/416,1nM
- subz3ro_tdi
- Aktivista
hafanana: o kvalitu nejde, skor o zivotnost... ta je so silnejsimi komponentami trochu inde.... 
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.