osvětlení SPZ pálí žárovky
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Sběrač informací
osvětlení SPZ pálí žárovky
Ahoj,
mam problem s osvětlením SPZ na VW Pasat rv 2001.
Dam novou zarovku do osvetleni, zapnu svetla, zarovka sviti slabym svetlem, pote se vypali, je uvnitr cerna. Nevite cim by to mohlo byt?
diky za jakoukoliv radu
mam problem s osvětlením SPZ na VW Pasat rv 2001.
Dam novou zarovku do osvetleni, zapnu svetla, zarovka sviti slabym svetlem, pote se vypali, je uvnitr cerna. Nevite cim by to mohlo byt?
diky za jakoukoliv radu
Vlado
--
VW Passat 1.9TDi, r.v. 2001
--
VW Passat 1.9TDi, r.v. 2001
Zkus to. Pokud shoří i při stojícím motoru, je to žárovkami - prostě nestojí za nic.
Pokud budou normálně svítit a shoří až po naskočení dobíjení, pak je problém v alternátoru. Může vystřelovat napěťové špičky, které voltmetr nezaznamená, ale spotřebičům to může škodit.
Pokud budou normálně svítit a shoří až po naskočení dobíjení, pak je problém v alternátoru. Může vystřelovat napěťové špičky, které voltmetr nezaznamená, ale spotřebičům to může škodit.
Mégane Grandtour II 1,5dCi 78kW (*2008)
Scénic III 1,4TCe 96kW (*2012)
Master IV 2,3dCi 132kW (*2020)
Scénic III 1,4TCe 96kW (*2012)
Master IV 2,3dCi 132kW (*2020)
Mne to páli parkovačky, sú tam také debilné H6W, raz sa vypáli jedna, raz druhá. asi tak raz mesačne jednu z nich mením.
Dosť mi to lezie na nervy, pretože po 1. jedna stojí okolo 120 - 150,- Sk a po 2. nikde ich nemajú, tak si vždy objednám aspoň 2-3 kusy. Okrem toho meniť ich nie je riešenie
Neviete o nejakej LED náhrade? ale nechcem modré ani žiadne quasituningové. Tým nechcem na nikoho útočiť, nech si dá na auto kto chce čo chce, ale mne sa to nepáči. Peace
Dosť mi to lezie na nervy, pretože po 1. jedna stojí okolo 120 - 150,- Sk a po 2. nikde ich nemajú, tak si vždy objednám aspoň 2-3 kusy. Okrem toho meniť ich nie je riešenie
Neviete o nejakej LED náhrade? ale nechcem modré ani žiadne quasituningové. Tým nechcem na nikoho útočiť, nech si dá na auto kto chce čo chce, ale mne sa to nepáči. Peace
Prečo nie audina? Lebo Medveď!
Ex: A4 1.9TDI Quattro AVF 2003
Ex: A4 1.9TDI Quattro AVF 2003