passat 2.0tdi 3c5 nestartuje
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Nr.1
Chlapci ste Nr.1 tak som dal na vás a tu je výsledok pri odpojenom 3 vstreku motor naštartoval. Dúfam že sa niekedy cez leto stretneme a patrične sa odvďačím. Ešte raz ďakujem teraz budem machrovať aký som mechanik a ako tomu rozumiem-to srandujem ale aspoň vidieť ako silné a rýchle je toto fórum na informácie a odborníkov. Je to ozaj mocná zbraň či už pre začínajúcich alebo skúsených opravárov!
- autoelektrika
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 0
Tak teď já......
Pročítám si tuto debatu,dost jste mi poradili,ale jen chci říct ostatním co budou mít problém na tom silnějším motoru cca 170ps,tak když odejde vstřik tak to nejde zjistit odpojováním který je v háji.Po veškerém trápení s těmato dvouma závadama stojí momentálně ve VW u Horejska a prý jsou u tohoto silnějšího motoru (dvouvačkového) jiné vstřiky a nikdo v CZ a ani v NĚMECKU neumí vyzkoušet který vstřik je v háji.... .V Bosch v praze to viděli a pouze se usmáli a udělali pápá.Ve VW říkají pouze všechny 4 vstřiky za 4500,-Euro
.Ještě jedna si myslím důležitá poznámka-majitel natankoval na nějaké pumpě ONO,a najej 30km a auto se zastavilo.Údajně jsou snad všechny vstřiky v háji,ale tomu se mi nechce věřit,že by odešli najednou.
Do auta dali z jiného auta vstřiky a auto běží.Kdyby jste někdo věděl o těchto vstřikách,tak dejde vědět.Je to komplet Siemens.
info@autovklidu.cz

Do auta dali z jiného auta vstřiky a auto běží.Kdyby jste někdo věděl o těchto vstřikách,tak dejde vědět.Je to komplet Siemens.
info@autovklidu.cz
- autoelektrika
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 0
Přesně,máš pravdu,přesně tak to je.To jsem přesně slyšel z Bosch a z VW.TDI tech píše:Nie, niesu rovnake. Spodok mozno hej ale hlava je trosku ina, aby to ani nahodou nepasovalo a BMR ma piezoelektricky ovladane vstrekovace a BKP elektromagneticky. Skus odpojit piezovstrek za jazdy a vmomente ho usmrtis, preto sa to neda skusat takym sposobom.