Startování TDI

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Peete
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Peete »

a koukal nekdo na predvstrik??
Nissan Primera SW 1,9 DCi
Richard Šurek
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Liqui Moly

Příspěvek od Richard Šurek »

Použil jsem vyplachovač dieselmotorů Liqui Moly , zlepšení už přestává být subjektivní pocit , ale je to jistota , že to auto jede líp . Je to po 120tkm poprvé , co jsem do nafty něco přidal ( kromě přísady na zimu ) Dal jsem celý 0,5 litr do čtvrtky nádrže , trochu projel ,přes noc to působilo , pak podruhé a jednoznačně to auto jede líp . Dokonce mi to dříve párkrát padlo do nouzáku ( zatuhlá regulace turba) a od aplikace zatím nic . Že by to mělo až takový vliv ? Jestli to může pomoct i turbu , tak dám další dávku .
milan59
Přispěvovatel

Příspěvek od milan59 »

Richi píše:Já musím dávat startér Bosch na repas každý rok. To teflonové pouzdro nic nevydrží.
Na otázku Valeo mi mechanik řekl, že tam sice jsou ložiska, ale odchází prý zase něco jiného a dražšího, takže je to fuk.
Ale dávku jsem si nechal trochu zvýšit a od té doby zatím taky nemám problém s teplým startem.
Místo teflonového se už dávno dává bronzová náhrada.
Octavia I Tour PD 74 kW AXR
Majda
Sběrač informací

Příspěvek od Majda »

Není tady náhodou nějaký odborník na ten soft ze Severní Moravy který by byl ochoten mně to předělat? (hm)
Fantik
Aktivista

Příspěvek od Fantik »

Na severní moravě TDIfun ;)
gt40
Nováček

Příspěvek od gt40 »

skoro jste se všichni trefily vše má na tom trochu svůj podíl ale jde to opravit i jinak bez nějakých startů, pouzder, čipů, relátek a dalších takovích pičovin ale chce to měřit a přemýšlet a ne kecat pičoviny co vám řekně nějaký kretén v hospodě...
misoVW
Aktivista

Příspěvek od misoVW »

ked si taky znaly frajer tak prezrad..... :)
Tiguan CBAB
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
Luke
Přispěvovatel

Příspěvek od Luke »

Jo poraď, ty chytráčku. včera sem registroval, možná ani nemáš auto podle podpisu a chceš tady radit.
Volkswagen Jetta 1.9 TDi PD 77kW r.v.07
Jakmile dořeším leasing, bude Jetta na prodej
gt40
Nováček

Příspěvek od gt40 »

prostě jsou svátky a člověk chvílemi nemá co dělat tak sem tam brouzdám po netu a mrkl jsem sem a akorád jsem zjistil že se tu řeší hromada nesmyslů ale zas na druhou stranu i opravdu zajímavý věci.Moc jsem toho nezvládl přečís a na starý veči co se tu řešily jsem odpovídat už nechtěl ale některý veci mě vyzazily dech. Chápu že každý není odborník na opravi aut a nemá potřebné vybavení a čas zabývat všemi nejrůznějšími problémi. Já ovšem taky né ale sem tam se do něčeho ponořím a zkusím to viřešit. Zas na druho stranu určitě tu je hodně odborníků patřičně vybavených. A to jestli mám nebo nemám vyplněný auto může být snad jedno, copak se podle auta soudí člověk kdo do úprav dal víc peněz atd...věřte že mám dobrý auto a jsem s ním spokojen a to je důležitý a ani není načipovaný, né proto že by nešlo ale mě to tak stačí...A o tom jestli něco umím nebo ne bych taky moc nepolemizoval. něco jsem o utech už slyšel a némyslím tím takový fora a keci v hospodě...a co se tíká toho startování tak nemám žádný důvod to prozrazovat at si na to každý dojde sám a odstranuje si to jak chce. ale abych nebyl uplně žgrd tak zkusím najít nějaký gráfek s osiciloskopu a pošlu a třepa pochopí, pokud ví všichni co to vůbec je... zatím se měj te pěkně pěkný svátky a štásný nový rok...
misoVW
Aktivista

Příspěvek od misoVW »

gt40: tak naco si sa tu vobec registroval a naco tu vobec nieco pises, ked nechces poradit? Ved diskusne forum je na to, ci sa mylim?
Tiguan CBAB
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
gt40
Nováček

Příspěvek od gt40 »

pravdu máš ale já taky to musíš uznat. najdu ty grafy nebo nějakou změřím a pošlu to sem.....
misa.89
Aktivista

Příspěvek od misa.89 »

(LOL) (LOL) (LOL) (LOL) hochu, sem na tebe zvědavej...jsem zvědavej, co nám řekne při startování graf průběhu ze stínítka osciloskopu (LOL) ale můžeš si to klidně nechat pro sebe a neříkat nám to jestli nechceš (rofl) jo a nauč se česky (offtopic)
1. Octavia 19TDi GLX+(klima) AGR, 1998, trysky DSLA150P520, jednohmota ATD + organika, upgrade MAF,EGR+KAT off, 550000km; 5W40; puky Audi TT, + 3cm UP, 4x disk, VAG
2. Octavia 19TDi Elegance ASV 2002, ,Xenony, Webasto, Tripling, 99 kW, brzdy 288mm.
gt40
Nováček

Příspěvek od gt40 »

víš možná ani nevíš co osciloskop je tak brzdi víš dá se tím měřit úplně vše co se v moturu děje za předpokladu že víš co děláš... a taky se dá dost věcí nasimulova a jen se mrknout na odezvu ale to chce měřit a měřit a né jen kecat pičoviny kvůli takovím kokotům jak jsi ty jo to forum plný blbečků
milan59
Přispěvovatel

Pro gt40

Příspěvek od milan59 »

Tak se mi zdá,že umíš jenom machrovat a urážet.Alespoň první dojem je takový.A s tou tvojí češtinou je to fakt bída.
Octavia I Tour PD 74 kW AXR
gt40
Nováček

Příspěvek od gt40 »

pokusím se s tou češtinou něco udělat ale není to můj rodný jazyk a dost s tím bojuji. za to se omlouvám ale myslím že tu o češtinu moc nejde...
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“