bossko píše:Uz mam jeden v Novych Zamkoch za 2000 Sk. Asi sadam do auta a idem pren. Hadam to bude OK. Zajtra idem do servisu, tak to hned dufam vyriesia..
Je tam rozdiel cca 20 bar. Aj na meraci aj v papieroch...
Kamosi z BOSH servisu mi to tam neodporucaju moc dat...
Ja potrebujem 059130202C a mam E
Alebo BOSH cislo 0432133815 alebo 6 ....
Mam to tam dat podla teba???
bossko píše:Je tam rozdiel cca 20 bar. Aj na meraci aj v papieroch...
Kamosi z BOSH servisu mi to tam neodporucaju moc dat...
Ja potrebujem 059130202C a mam E
Alebo BOSH cislo 0432133815 alebo 6 ....
Mam to tam dat podla teba???
no reknu ti to asi takto ja mam motor AKE striky AKE ale cerpadlo mam AKN a RJ AKN (duvod kuli RJ aby mi to fungovalo nemel sem RJ AKE). Tu AKN mam precipovanou na 132kw
rozdil mezi strikama AKE a AKN sem nepoznal pouze spotreba u AKE je o 1l nizzsi coz je docel divne ale bude to tim tlakem
podle me se prdy stane mozna ti ten jeden valec pojede min pac bude strikovat mene paliva (nebo vic ze bude strikovat vice paliva a mohlo by to kourit cerne)
ahoj chlapci.pridam svoje nove zkusenosti
mam kamarada s 2,5 tdi a odesel mu ridici vstrik.podle typu motoru jsem sehnal vstrik ale...v aute je 059130202E a ja tam dal 202F.ma jiny konektor ale jinak je stejny.dal jsem ho do auta a nastal problem.Motor sice bezel a docela dobre ale bylo slyset drobne cvakani nebo klepani.po vychladnuti motor doslova mlatil.ohral se a ztichl.jenze vysledek byl ze auto jelo jeste mene nez se vstrikem s poskozenym elektrickym snimacem.
dnes jsem tedy vstrik dal zpet a motor je zas tichy.
prosim nemate nekdo (viz vyse)vstrik s oznacenim 059130202E ?
a nebo pokud mate nekdo zkusenosti kdyz vyndam vnitrnosti z jednoho a prendam do druheho bude to chodit?
diky
Ty vstřikovače jsou naprosto stejné. Liší se pouze tryskami a konektorem.
Ve vnitřnostech vstřikovače se absolutně nedoporučuji hrabat, stačí otočit součásku, která je z obou stran souměrná a tlaky jsou pryč. Stačí pouze vyměnit trysku ze starého do nového.
moc dekuju.ja v tohle reseni doufal.taky bych ho velice nerad rozebiral.tak ze ho opet vyndam dam kamaradovi do bosche a on mi ty trysky prehodi.sam se do toho asi poustet nebudu nemam optimalni podminky.
diky
Dnes mi vyběHLA* na vagu stejná chyba - nesmyslný signál. Auto před tím při klidné jízdě do kopce zacukalo, ale pak jelo v pořádku. Trysku jsem proměřil, měla 107ohmů. Což by mělo být asi v pohodě. Nevíte někdo, na co se mám ještě zaměřit?. Čatá závada apod.