Xara nefunguje DO centrálu
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Xara nefunguje DO centrálu
Prosím o radu, či nevie niekto poradiť ako spojazdniť centráln na xare HDI 2002, dnes som ju kúpil, a povedali mi, že je zlá baterka v DO, vymenil som ju no samozrejme bez zmeny,help
odcházely BSI jednotky. Chtělo by to jít k někomu kdo má čítač na radiovej signál a zjistit jestli vůbec klíčenka vysílá. Rozhodně asi nekupovat novou, protože je to extremně drahý, ale spíš dokoupit jen ovládání centrálu někde na aukru nebo tak...
1. Octavia 19TDi GLX+(klima) AGR, 1998, trysky DSLA150P520, jednohmota ATD + organika, upgrade MAF,EGR+KAT off, 550000km; 5W40; puky Audi TT, + 3cm UP, 4x disk, VAG
2. Octavia 19TDi Elegance ASV 2002, ,Xenony, Webasto, Tripling, 99 kW, brzdy 288mm.
2. Octavia 19TDi Elegance ASV 2002, ,Xenony, Webasto, Tripling, 99 kW, brzdy 288mm.
nějak ho dáš do zapalování, zmáčkneš a otočíš klíčkem ne?:-)
1. Octavia 19TDi GLX+(klima) AGR, 1998, trysky DSLA150P520, jednohmota ATD + organika, upgrade MAF,EGR+KAT off, 550000km; 5W40; puky Audi TT, + 3cm UP, 4x disk, VAG
Totok som skúšal no nejak to nepomohlo, alebo som antitalent na synchronizáciu, sakríž, teraz vážne, a mam držať tlačitko zamknutia či odomknutia? podržať cca10 sek. pustiť vypnuť zapalovanie a vyskúšať po chvílke?mnooooooPeete píše:zapnes zapalovani, stisknes tlacitko zamykani a drzis asi 10 sec, pak vypnes zapal. chvilku pockas a zkusis
umis cist??kumac píše:Totok som skúšal no nejak to nepomohlo, alebo som antitalent na synchronizáciu, sakríž, teraz vážne, a mam držať tlačitko zamknutia či odomknutia? podržať cca10 sek. pustiť vypnuť zapalovanie a vyskúšať po chvílke?mnooooooPeete píše:zapnes zapalovani, stisknes tlacitko zamykani a drzis asi 10 sec, pak vypnes zapal. chvilku pockas a zkusis
Nissan Primera SW 1,9 DCi
jo umíímPeete píše:umis cist??kumac píše:Totok som skúšal no nejak to nepomohlo, alebo som antitalent na synchronizáciu, sakríž, teraz vážne, a mam držať tlačitko zamknutia či odomknutia? podržať cca10 sek. pustiť vypnuť zapalovanie a vyskúšať po chvílke?mnooooooPeete píše:zapnes zapalovani, stisknes tlacitko zamykani a drzis asi 10 sec, pak vypnes zapal. chvilku pockas a zkusis
Skus tento postup
Synchronizování
Kdy
Výmìna baterie.
Když byl systém opakovaným stisknutím tlaèítek vnì dosahu uveden mimo funkci.
Jak
Zapnout zapalování.
Poèkat, dokud systémová indikaèní dioda nezhasne - pokud existuje.
Bìhem 30 sekund: Stisknout zamykací tlaèítko obr.1 [1] nebo odemykací tlaèítko obr.1 [2] .
Bìhem 10 sekund: Stisknout zamykací nebo odemykací tlaèítko ostatních klíèù.
Systémová indikaèní dioda musí ca. 0,5 sekundy svítit.
Synchronizování je ukonèeno.
Potvrdit úspìšné synchronizování zamknutím, dvojitým zamknutím a odemknutím vozidla.
Synchronizování
Kdy
Výmìna baterie.
Když byl systém opakovaným stisknutím tlaèítek vnì dosahu uveden mimo funkci.
Jak
Zapnout zapalování.
Poèkat, dokud systémová indikaèní dioda nezhasne - pokud existuje.
Bìhem 30 sekund: Stisknout zamykací tlaèítko obr.1 [1] nebo odemykací tlaèítko obr.1 [2] .
Bìhem 10 sekund: Stisknout zamykací nebo odemykací tlaèítko ostatních klíèù.
Systémová indikaèní dioda musí ca. 0,5 sekundy svítit.
Synchronizování je ukonèeno.
Potvrdit úspìšné synchronizování zamknutím, dvojitým zamknutím a odemknutím vozidla.

Už se mi na Xaře (2001 nahoru) stalo že nezabralo vůbec nic, tisíc marných pokusů , teprve když jsem znovu překodoval klíče ,šla synchronizace na poprvé. To samé už jsem zažil i u 307 , nové 206 .
Pokud máš ovšem problém v klíči ,je tohle bezpředmětné ,dost věcí se dá v tomto zjistit přes diagnostiku.
Dakujem Vám pani za rady a návody,škoda,že som ich neprečítal dneska skôr, už to funguje za 30 euro. !!!!!!!!!!!! / robilo sa to diagnostikou/pett píše:
Už se mi na Xaře (2001 nahoru) stalo že nezabralo vůbec nic, tisíc marných pokusů , teprve když jsem znovu překodoval klíče ,šla synchronizace na poprvé. To samé už jsem zažil i u 307 , nové 206 .
Pokud máš ovšem problém v klíči ,je tohle bezpředmětné ,dost věcí se dá v tomto zjistit přes diagnostiku.