Felicia volnoběh
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Felicia volnoběh
Zdravím pánové. Mám tu Feldu 1,3 MPI. Volnoběh mu lítal mezi 500 až 1500. Vačistil jsem klapku udělal VAGem základní nastavení. Volnoběh nekolísá, ale drží se na 1000 l/min což je dost. Nejde to nějak VAGem nastavit? Ve VISu se toho nemůžu dopátrat. Díky.
-
slovacek.milos
- Aktivista
Re: Felicia volnoběh
ve vis vybrat, škoda, 1.3 MPi 04 základní nastavení, pokud bys chtěl přepis paměti řj tak musíš mít supervag miloškaad píše:Zdravím pánové. Mám tu Feldu 1,3 MPI. Volnoběh mu lítal mezi 500 až 1500. Vačistil jsem klapku udělal VAGem základní nastavení. Volnoběh nekolísá, ale drží se na 1000 l/min což je dost. Nejde to nějak VAGem nastavit? Ve VISu se toho nemůžu dopátrat. Díky.
Na tych feldach je to problerm cez vag to zakladne nas. nepomaha. Je na to aj program ze ju resetnes tak aby bola nova ja som to este ale nerobil nefunguje mi ten program z mojim kablom. Pozri marane hodnoty kanal 07 myslim ze pod 3 by mali bit adaptacne hodnoty ak tam maš viac ako 1,04 tak to bude treba len prisposobit. ja sa stym hram tak ze to necham zohriat zhodim dole plast mad skrtiacou. neham bezat na volnobech a ked je vysi tak prstami tlacim klapku az tolko kym su neni otacky ako maju byt. Chvilu ho tak podrzim potom zaroven pustim a jemne pridam plin. spravim to niekolko krat potom spustim prisposobenie. Toto opakujem viac krat uz sa mi stalo ze to trvalo aj 1,5 hod ale zatial som to prisposobil vzdy uz asi na 10 autach. medzi tym si aj sledujem ci mi zacina ta adaptacna hodnota klesat mal by si sa dostat na 1,00.
-
slovacek.milos
- Aktivista
1000 otáček přizpůsobíš nezapomen vypnout klíček aby se ti to uložilo, supervag je potřeba až na 1800-2000 otáček zpravidla když je klapka před čistěním na volnoběh 15 a více stupnůkaad píše:Supervag bohužel nemám, takže to zkusím taky nějak přizpůsobit ,,ručně." Díky.
tam už je zblblá řídící jednotka miloš
Skus mrknut na cidlo teploty je z vrchu na termostate a stara sa o otacky sitica a este mrkni ci je dostatocna vola plynoveho lanka na klapke.Musi tam byt vola lanko nesmie byt nasplnovane aby sa klapka mohla sama uzavriet a nebola priotvorena ani trosku.No ale to by si asi Vagom zbadal.
VW Passat B5 1.9 TDI syncro 320Nm 155Ps
https://dieselpower.cz/forum/viewtopic. ... highlight=
https://dieselpower.cz/forum/viewtopic. ... highlight=
No mne sa stal tento problem akurat s tímit otackami a chcem to nejako odstranit. mam aj Vag kabel 805. ale neviem aku tam treba redukciu a bojim sa ze odpalim kabel ked pouzijem ten program na ten reset tej jednotky. Vie mi niekto poradit. a pripadne napisat postup ako sa to resetuje alebo nastavuje? Dakujem.
-
slovacek.milos
- Aktivista
)Peter007 píše:No mne sa stal tento problem akurat s tímit otackami a chcem to nejako odstranit. mam aj Vag kabel 805. ale neviem aku tam treba redukciu a bojim sa ze odpalim kabel ked pouzijem ten program na ten reset tej jednotky. Vie mi niekto poradit. a pripadne napisat postup ako sa to resetuje alebo nastavuje? Dakujem.
na co ti je vag bez vis
cim vic praxe, tim min VISslovacek.milos píše:)Peter007 píše:No mne sa stal tento problem akurat s tímit otackami a chcem to nejako odstranit. mam aj Vag kabel 805. ale neviem aku tam treba redukciu a bojim sa ze odpalim kabel ked pouzijem ten program na ten reset tej jednotky. Vie mi niekto poradit. a pripadne napisat postup ako sa to resetuje alebo nastavuje? Dakujem.
na co ti je vag bez viss rezervou řečeno miloš
Nissan Primera SW 1,9 DCi