ee, tohle byl asi Fiat 128 nebo neco podobnyho, ale nejak sem to neocumoval, musel sem topit navic Uno turbo by me asi dalo, jel sem s tim a ta vaha je jeste brutalnejsi nez moje.puci píše:čo tak uno turbo, to ide jak kua.flekyc píše:me se nedavno stalo neco podobnyho u Plzne, BMW 525D, zacinam ho davat, on zacina zrychlovat, kdyz vidi ze dostane na prdel, tak se na me zacina lepit a neuveritelne tomu dava a snazi se stihat, jelikoz mam KW zatacky pohoda, ale fakt sem myslel, ze on nekde vyleti. parkrat sem mu proslap brzdu a pak se na to vys.... mladej kluk s fotrovo autem, jak ja mu pral aby sel do policka...
a dalsi jobovecka byla v Kaznějově a tam me skoro pojel nakej malej Fiat, ale co ten v tom mel, to sem nechapal, bylo to beno, ale jelo to hodne dobre
ináč ja jazdím na ivecu daily a takých, čo mi pridávajú pri obiehaní reišim smerovkou do prava a tlačím to do poľa.pa pa
debil jak má být
Moderátoři: šulda, Moderátoři
VW Passat 2.0TDI CR 103kw CBAB
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
- MirekX
- Aktivista
Odpovědi: 0
neodřel, plastový šmouhy šly benzínem naštěstí dolů, nabral jsem ho klínem a vylomil nahoru, čistá práce.... 

Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 

já vim co to bylo 127 turboflekyc píše:ee, tohle byl asi Fiat 128 nebo neco podobnyho, ale nejak sem to neocumoval, musel sem topit navic Uno turbo by me asi dalo, jel sem s tim a ta vaha je jeste brutalnejsi nez moje.puci píše:čo tak uno turbo, to ide jak kua.flekyc píše:me se nedavno stalo neco podobnyho u Plzne, BMW 525D, zacinam ho davat, on zacina zrychlovat, kdyz vidi ze dostane na prdel, tak se na me zacina lepit a neuveritelne tomu dava a snazi se stihat, jelikoz mam KW zatacky pohoda, ale fakt sem myslel, ze on nekde vyleti. parkrat sem mu proslap brzdu a pak se na to vys.... mladej kluk s fotrovo autem, jak ja mu pral aby sel do policka...
a dalsi jobovecka byla v Kaznějově a tam me skoro pojel nakej malej Fiat, ale co ten v tom mel, to sem nechapal, bylo to beno, ale jelo to hodne dobre
ináč ja jazdím na ivecu daily a takých, čo mi pridávajú pri obiehaní reišim smerovkou do prava a tlačím to do poľa.pa pa

--775914666--stačí zavolat
, Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL

niekomu to ináč drbe, to sú chlapci z italiancars, ale to ritmo jitrnice je fasabombastiq píše:já vim co to bylo 127 turboflekyc píše:ee, tohle byl asi Fiat 128 nebo neco podobnyho, ale nejak sem to neocumoval, musel sem topit navic Uno turbo by me asi dalo, jel sem s tim a ta vaha je jeste brutalnejsi nez moje.puci píše: čo tak uno turbo, to ide jak kua.
ináč ja jazdím na ivecu daily a takých, čo mi pridávajú pri obiehaní reišim smerovkou do prava a tlačím to do poľa.pa pahttp://www.youtube.com/watch?v=XakIQCLqbpw
bývalka OI, ALH, ex taxík, 433 000, egr+kat off, PP764, GT1749VA, výfuck 63,5mm, FMIC, soft Profituning, 312x25 mm+232x9 mm, TT puky, bilstein B4, jednohmota+HDS, 167 PS/340NM
aktuálne šrotik po k...tovi Seat Alhambra AUY
aktuálne šrotik po k...tovi Seat Alhambra AUY