překročení rychlosti

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

bobo
Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bobo »

Kornout píše:Škoda že nemáš Veyrona, to by byl fičák (rofl)
jo,Veyron z 0-100 asi za 2,1 s. ;)
TDi fanoušek
turbo 130 PD - Andre
http://www.vyhodnesplatky.cz
focus pokus
Nováček

Příspěvek od focus pokus »

No jak tak koukám tak na rovinkách to umí každej......a co znáte někdo ty krásný zatáčky z jenerálky do horoměřic tam míň jak 80km/h nejezdim. :)
A můj rekord je 160 na Evropský v 11h večer........takže sem žádný chodce zastak neohrožoval :)
bobo
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bobo »

focus pokus píše:No jak tak koukám tak na rovinkách to umí každej......a co znáte někdo ty krásný zatáčky z jenerálky do horoměřic tam míň jak 80km/h nejezdim. :)
A můj rekord je 160 na Evropský v 11h večer........takže sem žádný chodce zastak neohrožoval :)
babičkám na přechodech zastavuji !!!! (LOL) :-D
TDi fanoušek
turbo 130 PD - Andre
focus pokus
Nováček

babičky chodí přes přechod pouze výjmečně .....jinak to sou všechno sebevrazi :-D skáčou přímo pod kola a člověk aby to pak dobržďoval....to když jedu třeba naloženej s tranzitem tak se mi to tam všechno sesype :!:
bobo
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bobo »

focus pokus píše:babičky chodí přes přechod pouze výjmečně .....jinak to sou všechno sebevrazi :-D skáčou přímo pod kola a člověk aby to pak dobržďoval....to když jedu třeba naloženej s tranzitem tak se mi to tam všechno sesype :!:

:D :lol:
TDi fanoušek
turbo 130 PD - Andre
pumix
Přispěvovatel

Příspěvek od pumix »

focus pokus píše:babičky chodí přes přechod pouze výjmečně .....jinak to sou všechno sebevrazi :-D skáčou přímo pod kola a člověk aby to pak dobržďoval....to když jedu třeba naloženej s tranzitem tak se mi to tam všechno sesype :!:
no nevím ,raději sesypaný náklad,než jenom zlomená noha chodce(v lepším případě)Ale taky mě serou chodci kteří přecházejí na červenou,30 m od přechodu.....
transit 2.5td.sharan 1.9 pd
bobo
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bobo »

pumix píše:
no nevím ,raději sesypaný náklad,než jenom zlomená noha chodce(v lepším případě)Ale taky mě serou chodci kteří přecházejí na červenou,30 m od přechodu.....

To jo, ale i oni nesmí porušovat…! Jinak bodíky !!
(rofl)
TDi fanoušek
turbo 130 PD - Andre
pumix
Přispěvovatel

Příspěvek od pumix »

jenže jim nikdo bodíky nevezme,ale tady nejde jen o body.co takhle svědomí,ačkoliv za to nemůžeš zabil jsi člověka.Budeš klidně spát???
transit 2.5td.sharan 1.9 pd
bobo
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bobo »

pumix píše:jenže jim nikdo bodíky nevezme,ale tady nejde jen o body.co takhle svědomí,ačkoliv za to nemůžeš zabil jsi člověka.Budeš klidně spát???
jasný,nic proti..
TDi fanoušek
turbo 130 PD - Andre
focus pokus
Nováček

pumix píše:

Aspoň kdyby se rozhlídli jestli něco nejede a ne hned hop a sem na silnici
leha
Nováček

Příspěvek od leha »

na padesatce jsem jel 97 v noci, na miste zastavili, maji fotku a podpis ode me, cekam na vyzvu, muzu prejit o ridicak podle zakona + 5 bodu a 5 tis pokuta. Nikdo nema s tim zkusenosti? Opravdu dostanu zakaz rizeni nebo se da tam nejak domluvit na tom magistratu? jinak me rikali kolem 20 tis kc abych na to zapomel, zadne body, zadne nic, ale 20, to budu muset fakt makat :(

Doporucuji jezdit v obci opravdu podle predpisu
Bugs.Bunny
Aktivista

Příspěvek od Bugs.Bunny »

Na evropské jsem se nedávno snažil dohonit v neděli dopoledne litrovou GSXR a při 190 km/h už měla skoromanželka nemístné připomínky. (rofl) Vím,že se to dělat nemá,ale on si na semaforech začal,a ujel mi. 8) Co třeba ujíždění četníkům? :) Kolikrát jste ujeli? Počítá se to jen když mají zapnutou takovou tu modrou aerodinamickou blikající brzdu. Jo a to se také dělat nemá. (rofl)
krysa
Přispěvovatel

Příspěvek od krysa »

http://www.youtube.com/watch?v=MXcbi_0m1DU na 70km/h sem jel asik pres 220 pak nevim neukazoval tachac dal a mel sem tam za sest 4,200otacek a policajtum uz hodnekrat nez se otoci a rozjedou tak sem byl pryc a pak mohli jet akorat za dymem
AUDI 4 S-line Tdi strejda Ríša
315 Ps DIESELPOWER :-)
warhead_cz
Přispěvovatel

Příspěvek od warhead_cz »

naposledy me capli kdyz sem zpomalil na 190 :D to byla ale dalnice v noci a vynorili se z mezi kamionu (LOL) Po delsi pauze na 190 nas konecne udejchana O2 dohonila aby bylo videt na majaky a rozsvitila je (LOL) to uz bylo trosku pozde na ujeti , nastesti odpusteno (asi nebyl mozol) (noteeth)
Hele tati mašinky smí jezdit i po silnicích ? Kdepak hochu to je jen strycovo TDI :)
Bugs.Bunny
Aktivista

Příspěvek od Bugs.Bunny »

warhead_cz píše:naposledy me capli kdyz sem zpomalil na 190 :D to byla ale dalnice v noci a vynorili se z mezi kamionu (LOL) Po delsi pauze na 190 nas konecne udejchana O2 dohonila aby bylo videt na majaky a rozsvitila je (LOL) to uz bylo trosku pozde na ujeti , nastesti odpusteno (asi nebyl mozol) (noteeth)
No a to je teprve ono. :) Až po rozsvícení majáků se to začíná počítat. To nebylo pozdě,ale nejvyší čas trochu zrychlit. (rofl)
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“