Myslim si, ze Dieselpower se nevytaci, ale prijima to jako fakt. Jedinej, kdo se tu vytaci ses Ty Stingrayi. Vytacel jsi se na TDIclubu, kde jsi po svych utocich volal cely poplaseny z nasich reakci, kdy jsme Te protiargumentama jasne zahnali do rohu. Vytacel jsi se pri poslani faktury na zbozi, ktere jsi mi dodal, vzal si bez ostychu DPH a doposud za
TRI roky jsi nebyl SCHOPEN poslat platnou fakturu za turbo, u ktereho jsi sliboval na 1,9tce 300koni minimalne (s tim, ze 330koni jsi videl realne po modifikacich motoru) a nasledne jste nebyli schopni na nem na kompletne prestavenem motoru nabrzdit vice, nezli 250koni!
Vytacel jsi se, kdyz jsi sliboval 300konove auto a nebyl jsi schopen ho privezt ukazat. ...takze kdo se tu od pocatku vsech pocatku neustale vytaci?!
Jinak co se FB tyce, tak Richard je vyhradni zastupce, takze pokud se ho budes snazit nejak obchazet (nebo prodavat padelky), domnivam se pravem, ze na to prijde (ostatne stejne jako prisel na Tve predchozi pokusy) a situace se bude jen opakovat. Takze opet, nejsi v pozici, ze ktere by jsi mohl nejak v tomto smeru vyhrozovat. Naopak, alespon tu ukazujes na vase praktiky, ke kterym se nevahate uchylovat.
Osobne se domnivam, ze co se chovani Dieselpoweru (chapejme Richarda) tyce, pak je jeho chovani az prilis umirnene, proste pro dnesni dobu dle meho pohledu prehnane slusne. Vzhledem k tomu, jake jsou znamy skutecnosti, tak by bylo vhodne zacit tyto skutecnosti bez okolku uvadet na foru ci strankach, aby si vsichni udelali objektivni nazor o praktikach "konkurencnich" firem.
Nikdo netvrdil, ze prichod Profituningu na CZ trh nic neznamena, jen jsem podotknul, ze pokud bude v jeho vedeni stat a jeho kvality odpovidat dosavadnim kvalitam urciteho cloveka, neni to pro Dieselpower z meho subjektivniho pohledu hrozba - nic vic, nic min. Pokud mas problemy s moji cestinou, mohu specialne pro Tebe svoje prispevky nechavat prekladat sve byvale slovenske pritelkyni a vydavat je dvojjazycne (prosim nebrat jako nejakou rasovou ci podobnou nesnasenlivost, jen si jiz nedokazu vysvetlit, proc nerozumi).
Jinak Tobe bych radeji doporucoval, abys nic negarantoval, protoze Tvoje garance nestoji ani za zlamanou gresli - jsi clovek, kteremu nedela problemy slibit vicemne cokoliv a nemas zadne vycitky z toho, ze svoje sliby neplnis.
MirekX píše:já nevím, ale fakt přijde mi, že to forest poslední dobou trochu přehání

. z názoru jednoho člověka bych si nic nedělal, on je takovej a jinej nebude

Bojuje prostě za dieselpower. Každej tým potřebuje takového člověka

Miro napsal jsi to spravne - nevis (neber to jako urazku). Mozna je tim, ze jsem mel tu moznost (za kterou jsem vdecnej) pohlednout do "zakulisi", nahlednou do karet - a ver, tuhle hru bys opravdu nechtel hrat, protoze by sis z toho akorat uspinil ruce a musel by sis prestat vazit sam sebe.
Pokud se Ti slovo "prehani" zda v tomto pripade adekvatni, nejsem si jist, co by bylo presnym oznacenim toho, pokud doslo k "vylozeni karet"
Dale se k tomu vyjadrovat nehodlam, protoze me mrzi, k cemu jsem schopen se nechat vyprovokovat (ackoliv pouze argumentuji fakty).