Sharan 2006 2,8 V6 B
Moderátoři: šulda, Moderátoři
autorizovany servis ma pravduMayo píše:Stretol sa niekto s extremnym prehrievanim hrubych ciernych kablov ktore idu do poistkovej skrinky pred baterkou? Myslim ze to je prechodovy odpor v kablovom oku, ale isty som si nie. Hriat sa zacnu po nastartovani. V authorized service chcu menit kable
Sharan 2006 2,8 V6 B
To sa pocuje malokedykevino píše:autorizovany servis ma pravdu...
by si sa cudovalmidnight_man píše:To sa pocuje malokedykevino píše:autorizovany servis ma pravdu...
kevino píše:autorizovany servis ma pravduMayo píše:Stretol sa niekto s extremnym prehrievanim hrubych ciernych kablov ktore idu do poistkovej skrinky pred baterkou? Myslim ze to je prechodovy odpor v kablovom oku, ale isty som si nie. Hriat sa zacnu po nastartovani. V authorized service chcu menit kable
Sharan 2006 2,8 V6 Bbetarku si menil zbytocne, vymen kabel k altiku a poistkovu skrinku pri akumulatore tak ako piseme
aha tak to som nevedel hmmjadro19q píše:kevino píše:autorizovany servis ma pravduMayo píše:Stretol sa niekto s extremnym prehrievanim hrubych ciernych kablov ktore idu do poistkovej skrinky pred baterkou? Myslim ze to je prechodovy odpor v kablovom oku, ale isty som si nie. Hriat sa zacnu po nastartovani. V authorized service chcu menit kable
Sharan 2006 2,8 V6 Bbetarku si menil zbytocne, vymen kabel k altiku a poistkovu skrinku pri akumulatore tak ako piseme
ano súhlasim + na tieto auta so koli tomu robý aj zvolavačka