tak teď mě to projel na VAGu a ukázalo to kód 01318
závada řídící jednotky vstřikovacího čerpadla
-vypadá to teda na elektroniku v čerpadle
-jde to opravit nebo se musí vyměnit čerpadlo?Má s tím někdo zkušenost
zdenace píše:Těď jsem to dělal, podobné příznaky a bylo to čerpadlo. Musíš prvni udělat VAG. Mnoho štěstí.
zdenace píše:Těď jsem to dělal, podobné příznaky a bylo to čerpadlo. Musíš prvni udělat VAG. Mnoho štěstí.
zkusit smazat a zkusit znovu natocit a znovu vag pokud se to tam obevi znovu tak cerpadlo KO((((
S tymi cerpadlami som si svoje uzil elektroniku kupis v Bosch ale ju doma nezamontujes ponevac cerpadlo musi ist na stolicu koli nastaveniu lebo na riadiacku cerpadla su napevno pripecnene aj vsetky cidla v cerpadle .Pravdepodobne budes mat zadrety predvstrik robil som to asi 5x a cerpadlo som daval do opravy lebo nevies co kupis Ceny v SK riediacka cca 13 000.- obal cerpadla cca 10 000.- +Praca no proste uzas s tymto motorom 2,5 V6 sa Audi vyznamenalo
bubocbr píše:S tymi cerpadlami som si svoje uzil elektroniku kupis v Bosch ale ju doma nezamontujes ponevac cerpadlo musi ist na stolicu koli nastaveniu lebo na riadiacku cerpadla su napevno pripecnene aj vsetky cidla v cerpadle .Pravdepodobne budes mat zadrety predvstrik robil som to asi 5x a cerpadlo som daval do opravy lebo nevies co kupis Ceny v SK riediacka cca 13 000.- obal cerpadla cca 10 000.- +Praca no proste uzas s tymto motorom 2,5 V6 sa Audi vyznamenalo
jj oprava cerpadla jak pise kolem 30 tis a nove sezenes od 20 do 40 tis jak u koho. Urcite nekupuj v audi jinak se ztoho poser.... z te ceny
Zadřený reg. množství paliva,následek:elektronika řízení konec.Výměna či samotná oprava elektroniky to nevyřeší,ikdyž rád bych na takové vadné čerpadlo s poškoz. elektronikou kouknul(a nemusí to být zrovna to moje)zda se dá řízení opravit,pokud není celá el. zalitá v pryskyřici
tak to mi je tě líto.Čerpadlo KO. Ten kód 01318 si budu pamatovat do smrti .Já měl to samé.Kolik to mělo najeté?A je to kupované u nás?Jak pročítam různé fóra(Audiclub,tento),tak se to stane snad každému,kdo přiveze auto z venku.Asi ta naše nafta je fakt na ......Auto ,které je koupené u nás,tak s tím nemá problémy(pokud netankuje v JZD.Já ho mám měněné a dostávám z toho tik